Featured Outfits

Lejer

Am o afinitate pentru hainele lejere în ultimul an. Cu cât mai lejere, cu atât mai bine. Și, după sărbători, cu atât mai mult 🙂 Motiv de amuzament pentru prietene, care mă întreabă ”iar lărgăciuni?” Nu știu, am perioade și perioade, iar hainele lejeruțe și confortabile par să primeze la alegere când trebuie să iau ceva.

Și pentru că vremea pare să se îmblânzească serios, și să sărim din cizme direct în sandale, cum facem de vreo 3 ani încoace, am adăugat garderobei un nou locatar: o rochie casual, extrem de versatilă, pe care o pot purta și când e mai rece, cu un pulover peste, sau ca atare. Pe aceasta am luat-o de pe Atlantica, un outlet nou de care v-am mai povestit în postările de outfit, și care se prezintă extrem de creativ. Styling-ul făcut pieselor e menit să alcătuiască dintr-un banal tricou o ținută șic, și îți oferă o rampă de lansare în ideile de combinare a item-ului respectiv.

Ce mai e fain la Atlantica, sunt lucrușoarele de casă. În secțiunea pentru casă găsiți tot felul de obiecte drăguțe – mie mi s-au oprit ochii pe zebra print, covor și față de pernă și pe cutia de Bakery… 🙂 Și ca outlet-ul să fie și mai buzunar-friendly, există o secțiune de prețuri în scădere, ce merge pe principiul loteriei olandeze. Foarte tare!

Foto: Amalia Talihan, place: Cluj Apartments atlantica outfit (1) atlantica outfit (3) atlantica outfit (4) atlantica outfit (5) atlantica outfit (6) atlantica outfit (7) atlantica outfit (8) atlantica outfit (9) atlantica outfit (10)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Foarte dragut, din ce in ce mai chic, street style inspired aici chiar! Yes to pink lipstick and big yes to natural nails!

  • Anca, multumesc!