Featured Outfits

Personal Style: I’m in love…

Am un mic secret. I’m in love with my big, white, bed. Când sunt foarte obosită, nu am un loc mai drag decât patul. Abia aștept să mă afund sub plapumă și să mă cuibăresc în albul ce devine infinit, cand închid ochii. Când nu sunt obosită, dar vreau să mă relaxez, mă retrag în pat, și aproape simt fizic cascada de endorfine care mă inundă, de plăcere.

I’m in love with reading. Abia aștept să îmi închei activitățile de seară, să mă retrag în pat cu telefonul, tableta sau o carte în brațe, să sort cu nesaț informațiile de care am nevoie. În principiu, am perioade. Când am nevoie de relaxare mentală, citesc romane. Acum am pe noptieră Valley of The Dolls. Însă de câteva luni nu mă desprind de lecturile specializate, cum mă pun în pat, îmi vin subiecte cu semnul întrebării, drept pentru care utilizez foarte mult telefonul, să citesc studii și articole. Sau tableta, să citesc pdf-uri. Ador să citesc. Este o vorbă — că a citi este ca și cum ai trăi mai multe vieți în același timp. Mie îmi place să trăiesc în castelele reci și umede de la 1800, să înțeleg trăirile unor personaje din altă epocă, să trăiesc prin ochii personajelor alte senzații și să văd alte locuri.

So I’m twice in love.

Și mai e ceva. I’m in love with beauty, feminity, fine things…

Outfit: rochie Dorothy Perkins, jambiere sosetaria, sandale Kurtmann, inel – old, present from dad (argint si opal)

Hair: Evelyne  (Salon Shiva)

Styling: Ioana Bora

Photo: lovely Amalia Talihan, o găsiți aici pe Facebook

Place: Cluj Apartments, apartamentul Provence. De ce Cluj Apartments? Pentru că sunt clujeancă. Pentru că seamănă cu casa mea și mă simt ca acasă. Pentru că merită să ai o astfel de experiență în Cluj, într-un asemenea apartament, închiriat în regim hotelier (mai economic și mult mai frumos). Pentru că Your home, away from home 🙂

sigina personal style (1) sigina personal style (2) sigina personal style (3) sigina personal style (4) cluj apartments sigina personal style (7) sigina personal style (6) sigina personal style (5) sigina personal style (9) sigina personal style (10)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • minunate pozele! iar tinuta iti vine perfect!

  • Wow Sigina ce poze!!! so cool & cozy 😉

  • Wowww =D Foarte frumoase poze si tinuta… ce pot sa zic.. esti superba!

  • Multumesc, fetelor 🙂

  • Imi place mult machiajul si unghiurile din care sunt facute fotografiile + lumina.

  • Ciprian Constantea, mersi, o sa vada fotografa aprecierile 😀

  • arata foarte bine apartamentul, ma duce cu gandul la un loc ideal pentru citit

  • Arati fabulos Sigina !!

    http://anamariaben.blogspot.ro