Featured Outfits

Personal Style: Help Me Lose My Mind

stil personal (1)

Generația cu cheia de gât știe filmul ”singur acasă” pe propria piele. Când aveam 5-6 anișori, răcită fiind, mai rămâneam și singură, dădeam radioul tare, să îmi țină muzica de pe Radio România de urât. Ai mei s-au prins și m-au dat la pian, la care nu mai știu acum să ”clăpăcesc” decât un cântecel super simplu. Ulterior, când am mai crescut, chiar așteptam să rămân singură acasă, să pot să dau muzica la maxim și să cânt. Așa mă relaxam eu, aveam o rablă de combină cu pick-up, casetă cu Laura Pausini și învățasem versurile pe de rost și trăgeam câte-un duet răsunător, între pereții, din fericire, suficient de groși. Și o casetă cu hiturile anilor 90, printre care Coolio cu Gangster’s Paradise, Kyle Minogue cu Wild Roses, East 17 cu Thunder (play bellow)

și pe cuvânt că nu mai știu. Mai târziu, am devenit fan(atică) The Kelly Family, cu tot alaiul (postere și materiale vânate sâmbăta dimineața la 7 pe Oser), și nu mai știu câte albume, vreo 9 cred, pe care le știam și pe alea, cap coadă, cu versuri cu tot și lălăiam cât era ziua de lungă. Cam ăsta era hobby-ul meu. Spre 20 de ani, am avut o tentativă de ore de canto și orgă, care-mi plăceau grozav, dar plecările din țară și multe alte probleme de după mi-au deturnat timpul către alte activități. Nu mai cânt prin casă, dar zău că într-o zi o să-mi iau ore de pian sau orice are clape. Mai ascult muzica tare (și foarte tare acasă) și în mașină, da’ despre asta știți de aici – nr. 39. Voi, ce hobby-uri neîmplinite aveți?

Cu căștile-n urechi la sală, telefonul mă avertizează că voi rămâne surdă, că dau prea tare: mi-am găsit o nouă piesă pentru playlist-ul de alergare pe bandă: Help Me Lose My Mind.

Heh, sunt un artist undercover… 😀 I’m a writer. Blog writer. 007.

Outfit: rochie-parka Zara de pe Atlantica, rochie random, ciorapi sosetăria, cizme Atelier Mossa (le-ați mai văzut în varianta de botine aici și aici, sunt o scmeherie super tare), accesoriu păr Pieces.

Locație: The Garden Studio, Cluj Apartments, apartamente supermișto situate ultracentral, ce se închiriază în regim hotelier, la prețuri rezonabile, detalii aici

Foto: Agoimage

stil personal (2) stil personal (3) stil personal (4) stil personal (5) stil personal (8) stil personal (9) stil personal (11) stil personal (10) stil personal (6) stil personal (7)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • La mine incercarea a fost cu vioara, cand copil fiind mi-am rugat parintii sa-mi faca un astfel de cadou. Mi-au cumparat si manuale, m-au incris si la curs, insa nu cred ca am mers de cinci ori. Am mai incercat cu baletul unde m-am dus cam un an, dupa care, din cauza durerilor de cap care nu-mi dadeau pace, am renuntat fara remuscari.

  • Elianna, dureri de cap de la balet? 🙂 Si de ala am facut, cand eram micuta. Cred ca atunci a fost cea mai buna forma a mea 😀

  • ce rochie-jacheta senzationala!!! 😉

  • imi lipseste epoca Kelly Family 🙂

  • coriCJ oh, doamne :)))))))))