Featured Review

(Review) Organic Bath Pampering by Cattier

cattier biobeauty (9)

V-ați gândit vreodată că vă puteți face viața în așa fel încât ziua de luni să fie o încântare? Că, luându-vă viața și profesia în mâini, puteți fi printre aceia care nu zic duminică seara ”ah..mâine e luni…”, cu o tonalitate copleșită de groaza primei zile din săptămână? Că, dacă vă canalizați gândurile și energia spre ceea ce vă place să faceți și vă pasionează cu adevărat, chiar dacă lunea e încărcată, abia veți aștepta ca aceasta să vină?

Așa te poți bucura din plin de weekend, de ultima zi dintr-o săptămână care s-a dus pentru totdeauna, cu gânduri frumoase, pozitive, și relaxându-te ca la carte. Eu am primit 2 h de masaj de la Stefan, maseurul meu absolut senzațional, care îmi face masaj și duminica. Acasă mă aștepta o baie călduță cu spumă, cu bunătățile Cattier de la BioBeauty – știți voi, luxury organic care – înșirate pe raftul de deasupra căzii. Mi-am răsfățat simțurile cu gelurile de curățare organice, fără săpun, și uleiul bio pentru duș cu mango.

cattier biobeauty (7) cattier biobeauty (2)

Gelurile de curățare cu argilă albă au arome distincte, delicate și naturale, unul de corcodușe și piersici albe, celălalt cu trandafiri și caise. Formula este blândă, cu glicerină vegetală și aloe vera bio și 0% săpun, potrivită și pentru alte zone ale corpului, chiar și ca gel de demachiere. Nu îmi irită ochii, pot să îl folosesc liniștită la spălarea feței, înainte de demachierea propriu-zisă. Consistența e de gel, transparentă, lunecoasă, se spală ușor și lasă pielea catifelată. Mirosul persistă puțin pe piele, bănuiesc din cauză că nu e puternic, ca cele sintetice.

cattier biobeauty (5)

Uleiul bio de baie cu unt de mango și ulei de argan este formulat fără sulfați și fără săpun, curață delicat și protejeaza filmul hidrolipidic al pielii. Formula sa bogată și hrănitoare este ideala pentru pielea uscată și sensibilă.  Nu face clăbuc, în absența săpunului, și curăță pielea fără a o usca. E la fel de delicat ca și gelurile, atât ca textură, cât și ca parfum. Mai trebuie să vă spun că le ador?

cattier biobeauty (6) cattier biobeauty (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)