Featured Lifestyle

Gânduri antiParazitare

Preambul. Jur că-mi venea să scriu Leac anti-parazitare, cu gândul la ”contra parazitării”, dar m-am temut că n-are să să ajungă la voi exact ce-am vrut să spun 😀
hotel opera plaza

Cred ca este bine să fii independentă. Independentă profesional și financiar, aspecte ale vieții care îți conferă o altă ținută și crește calitatea vieții, concomitent cu încrederea în sine.

Admir persoanele și, mai ales, femeile care au învățat, au muncit, poate au fost nevoite să se țină în facultate singure și au răzbit, și se descurcă în viață. Admir și femeile care au avut tot sprijinul familiei, care n-au fost nevoite să lipsească de la cursuri ca să muncească, dar n-au luat confortul de acasă de la sine înțeles și-au reușit să facă ceva în viață. Știți vorba aceea, că Dumnezeu nu permite mai mult decât poate omul duce: unii pot mai mult, alții mai puțin, dar oricum, în final, viața le echilibrează pe toate, dacă ți-e lin pe o parte, ți-e abrupt pe alta, deci no stress, că iarba din curtea vecinului nu-i mai verde. Ți se pare.

Nu înțeleg femeile care își folosesc drept scuză condiția socială să paraziteze un individ cu bani (moșneag au ba) sau cărora li se pare cool să fie plimbate cu bmw-ul, arătând ”de milioane” deși aparența nu este concordantă cu realitatea.

De ce să n-ai tu bmw-ul, luat fix pe măsura realizărilor tale, pentru care ai muncit, și să ți se rupă de țărănoiul cu merțanul, îmbogățit peste noapte din diverse învârteli? Bine, poate cele mai multe dintre noi o să reușim doar un Audi sau un Golf (cu ajutor de la părinți sau fără), un apartament și nu o vilă, o otoplastie necesară, și nu ”botuxfilling” din cap până-n picioare – ați prins ideea: e bine să fii independentă. Să știi tu că nu ăsta e criteriul pentru care alegi pe cineva.

Dar, odată ajunsă acolo, știi că te și cunoști foarte bine iar noi, femeile, suntem mai puternice decât sexul opus, datorită instinctului de supraviețuire. Ceea ce, uneori, îi sperie pe dânșii, bărbații. Femeile pe picioarele lor, chiar și cele cu un spirit vădit independent, atrag, dar îi și sperie pe crai. Ce nu-nțeleg acești crai (că, slavă Domnului, deși-s mulți, nu-s toți astfel. …Dar ce-i drept, ăștialalți is one in a million – dar, hey, if they’re one in a million, there are still 7,000 people just like them, so there is hope 😀 ) e că, de cele mai multe ori, o femeie cu personalitate, puternică, independentă — emoțional, caută exact opusul. Să știe că al ei cuib e locul în care poate fi sensibilă, vulnerabilă, oarecum dependentă, răsfățată (inclusiv financiar, dar din dragoste, nu pentru ar duce lipsă), în care să se simtă iubită, apreciată, să fie pe deplin femeie.

sigina

Că independența financiară și că faptul că nu depinzi de-un crai să-ți iei niște chiloți pantofi nu alterează feminitatea, dimpotrivă, o face mai sexy. Și o garanție pentru tine că urmașii tăi n-o să rămână pe drumuri dacă tu dai kix. Un om de încredere. Cel mai apropiat om de pe planeta asta. The other half. Cum trebuie să fie o femeie.

P.S. Poze din seria asta a.i.c.i.

opera plaza hotel

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Big thumbs up pentru articol ! Me gusta cum gandesti 😉

    http://anamariaben.blogspot.ro

  • Ca bine zici…in tot si-n toate…traiasca oamenii independenti si frumosi!!!