Featured Review

Recomandare de frumusețe :)

Lucrez la capitolul punctualitate. Las mereu lucrurile pe ultima sută de metri și mă stresez apoi că nu reușesc să le duc la capăt la timp. Treaba asta se întâmplă și cu unele activități care îmi fac plăcere, nu știu cum se face.

Îmi place să îmi încep anul ”brand new”, epilată, cosmetizată – ca la carte. Mi se pare că așa se cuvine să-mi întâmpin noul an și că faptul de a fi îngrijită pe 1 inaunarie e de bun augur. Anul acesta, ca niciodată, mi-am programat lucrurile din timp și am mers la cosmetică. Îmi place să merg la Studio Jolie, la Ada, este un loc unde mă simt mereu bine, în largul meu, și răsfățată. Dar când ai prietene de o viață care se ocupă de înfrumusețare, tinzi să le exploatezi, de-a dreptul.

Așa fac eu cu Diana, care deși are 5 ani de studii universitare, se descurcă foarte bine la cosmetică 🙂 Pentru că e atentă la detalii și minuțioasă, cred că meseria asta i se potrivește cel mai bine. Dia face tratamente faciale, epilare, pensează grozav (am văzut la alte cliente, cu sprâncene netatuate) și v-o recomand cu drag, pentru că știu că și voi vă faceți frumoase în perioada asta. Dacă mă întrebați – știți că sunt ahtiată după masaj și sunt un ”tester” de calitate exigent la acest capitol: face un masaj facial (gât, piept) senzațional, epilează corect și mă simt finuță mult timp – cu alte cuvinte, ce atinge ea se face frumos 🙂

Ca să vă faceți o idee de prețuri: pensat-vopsit gene/sprâncene -10 lei fiecare, masajul facial 30 lei, epilat inghinal total 30 lei sau picioare lung+inghinal total -55 lei, tratament facial 50 lei. Are niște oferte de Moș, dar nu știu să vi le zic.

Pe Diana o gasiti la un salon din centru, vizavi de Casa de Cultura, si e disponibila pentru programări la 0758864167IMG_20141215_183134

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)