Featured Outfits

Personal Style: Grisinele copilăriei

grisine susan

Copilăria mea a fost așa frumoasă, încât îmi cade bine, uneori, să mă refugiez pentru câteva momente în amintirile sale. Uneori, ele sunt vizuale. Atunci închid ochii și îmi amintesc momentele frumoase și lipsite de griji, înconjurată de toată dragostea de pe lume. Alteori olfactive. De câte ori simt parfumurile clasice de iasomie sau de trandafiri, de exemplu. Alteori gustative. Și aici aș putea să nu mai termin. Cam așa am pățit în pozele de mai jos, cu grisinele. Deși consum rar alte făinoase în afară de pâine, îmi permit aceste mici capricii emoționale, când și când. Doar că aceste grisine sunt mai evoluate, cu susan, adică au un plus de calciu.

În timp ce sticks-urile din mână mă preocupă mai mult decât dungile de pe fustă, Ioana povestește ceva interesant: îngrașă dungile? Eu cred că mai puțin decât grisinele-n exces, mai ales dacă sunt dungi mari și late + că un item dungat în garderobă e super combinabil cu absolut orice. This is the chilidsh me.

Outfit: Fustă Zara – de aici
Maletă Bershka
Geacă Zara
Eșarfă&broșe designer
Cizme unicat
🙂 Grisine – magazin (nu fac reclamă)

fusta dungi late (1) fusta dungi late (4) fusta dungi late (2) fusta dungi late (9) fusta dungi late (8) fusta dungi late (7) fusta dungi late (6) fusta dungi late (5) fusta dungi late (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • vezi, nici la tine nu dau volum dungile astea 😉 ador fustele conice in dungi 🙂

  • Arati super, Sigina !! 🙂 Imi place in mod special esarfa 🙂

    http://anamariaben.blogspot.ro

  • ioana nu, ii perfecta