Featured Lifestyle

Evenimentele lunii octombrie

Luna octombrie este plină de evenimente frumoase pentru publicul feminin și nu doar, ci pentru toți cei interesați de modă și stil.

Atipic Beauty 2014

Pe 20 octombrie are loc a doua ediție Atipic Beauty la Cluj-Napoca, eveniment al cărei promotoare este Asociația Open Your Heart by Magda Coman și susținut de Alin Gălățescu. Magda Coman este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile. Pe modelul precedent, 12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta creații vestimentare semnate de designerii români Simona Semen, Rozalia Bot, R” Ias Couture și  Marie Ollie. Cele 12 fete în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 12 persoane publice în dorința de a elimina barierele din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități. Evenimentul va fi prezentat, ca și anul trecut, de frumoasa Cosmina Păsărin și de data asta ne încântă auzul Aminda și Elena Gheorghe. Evenimentul se desfășoară la Iulius Mall Cluj, începând cu ora 19:00. Follow up.

POSTER NACD2014 Cluj_web

Pe 25 octombrie avem parte de o Noapte albă a creatorilor și designerilor de produs, ce începe la orele 18:00 și ține până la 03:00. După prezența în Bucureşti şi în Iaşi, acum este rândul Clujului să devină pentru o noapte albă şi extraordinară, un hub cultural pentru creatorii şi designerii de produs din România. Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, curatoarele proiectului pregătesc din nou o expoziţie cochetă, cu mai mult de 120 de produse de autor special selectate pentru această Noapte albă.  Intrarea în cadrul expoziţiei este liberă, vor fi concerte live şi o broşură trilingvă – în română, franceză şi engleză. Și pentru că frumoasa Gabriela Popescu Gorgan, implicată în organizare, a avut grijă să îmi amintească detalii, aici puteți consulta broșura evenimentului și aici event-ul de pe Facebook. Follow up.

unnamed

Pe 30 octombrie, în cadrul expoconferinței de comerț electronic TeCOMM, are loc Hotspot Fashion, eveniment unic în țară și dedicat în întegime segmentului fashion din e-commerce. Workshop-urile și dezbaterile ediției cu numarul 2 vor atinge subiecte relevante la nivel mondial, alături de companiile inovative care au înțeles cum să se diferențieze pe această piață: Estee Lauder, Fashion Days sau ThinkDigital. Înregistrările se fac pe site hotspotfashion.ro. Follow up.

women shop

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Dragut! La noi cam sarac in evenimente!