Featured Lifestyle

Evenimentele lunii noiembrie 2014

Luna octombrie a fost una foarte plină: am schimbat prefix, am trăit momente extraordinare și, bineînțeles… am participat la multe evenimente. Dar asta a fost doar încălzirea, pentru că noimebrie se anunță a fi mai stufoasă în evenimente frumoase și voi face nițel slalom printre activități, să le împac pe toate. Pentru că toate, toate sunt foarte frumoase și, în calitate de blogger oficial sau ca speaker, vă aștept și pe voi!

tedxcluj 2014

1. În 8 noiembrie va fi TedxCluj, un eveniment pe care îl aștept cu mare interes. Ediția de anul trecut a fost inspiratoare și câteva discursuri au meritat să stau la o coadă imensă, dis de dimineață. Ediția de anul acesta se numește Learn, Unlearn, Relearn. Pe lângă discursurile prezentate pe scena TEDxCluj, evenimentul aduce după sine şi un Event Lab, locul unde puteţi testa noi idei, spaţiul ideal pentru networking sau pur şi simplu să faceţi cunoştinţă cu alte proiecte faine, realizate de oameni la fel de faini. Între discursuri şi printre pauze sunt pregătite surprize, care, la fel ca tot evenimentul, sunt menite să vă provoace. Detalii&taxă participare conferință aici. Update: follow up aici.

Tot în 8 noiembrie, voi fi prezentă și la Beauty Bloggers Meet, eveniment închis, la Centrul de Frumusețe Farmec.

reintoarcere la natura

2. Din 10 noiembrie până în 23 noiembrie are loc un eveniment dedicat terapiilor alternative, intitulat Reîntoarcere la natură. Este probabil cel mai mare eveniment de acest gen care este organizat în Cluj-Napoca și este bilingv, în română și maghiară. Terapia naturistă și terapiile alternative câștigă o tot mai mare popularitate, fie ca și complement al terapiei medicale convenționale (de multe ori cu rezultate fantasatice), fie ca metodă unică de vindecare (depinzând de tipul de terapie și de afecțiune) sau de optimizare a stilului de viață. Eu voi fi în 22 acolo, în data de 22 voi vorbi în cadrul evenimentului despre Dietoterapie, pentru că multe din bolile cele mai răvășitoare sunt consecințele unui stil de viață necorespunzător, și prin dietoterapie, se pot face lucruri esențiale pentru sănătate. Intrarea este liberă in toate cele 14 zile, va fi liber, veți putea alege din program ceea ce vă interesează. Menționez alte câteva teme: Dr. Crina Vereș – Noua Medicină Germanică – that’s a must, zic eu; Ada Azap – Stilul de viață care aduce armonie; Dr. Vlad Filimon – Prevenția și tratamentul bolilor cronice, anti-aging și a cancerului cu mijloacele medicinii integrative; sănătatea intimă a femeii; Denisa Florea – metoda “Călătoria” de Brandon Bays; Mitruly Anikó – secretele învățării plăcute și eficiente; Flaviu Pop – expert în chiropractică. Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor

tidaff

3. În 15-16 noiembrie ne vedem la Transilvania International Design & Fashion Fair (TIDAFF), un târg-expoziţie dedicat designerilor vestimentari autohtoni şi internaţionali, în contextul Clujul – capitală culturală a Transilvaniei. Evenimentul, poziţionat ca o expoziţie internaţională sau “un show room creativ” cu posibilitate de vânzare, e un prilej perfect de networking al designerilor internaţionali cu cei autohtoni, sub acelaşi scop comun: promovarea industriei prin interacţiune directă, reală şi autentică cu publicul interesat. Update: Follow up aici.

Mai multe informatii puteti gasi pe pe pagina oficiala de facebook TIDAFF sau pe site.
Created by: High Heels Events
Key Partner: Casa de Vinuri Cotnari
Partner: Oriflame, Yellow Store, Club Moving, Vestige, Mint Bistro, Cluj Apartments, Iulius Mall, Whoabi Sabi, The Botox Shop, Be Jolly Center, Nail Boutique, ASUAD, Primaria Cluj- Napoca, Centrul Cultural Urban Casino.
Media Partners: Look Plus, Zile si Nopti, Close-up Runway, Alo-moda.ro, Businesswoman.ro, Revista Bulevard, Citynews.ro, HotShop Fashion, fashionspot.ro, sandrab.ro, ioanabora.com, sigina.ro, dianarogo.ro, indiechase.com, gabrielapopescu.blogspot.com, pashionforstylishlife.com, kristinazavarski.com, iguanitza.com, clujlife.com, partytude.ro, cluj.com, eveniementeincluj.ro.
Printed by: PMA Invest

tme

4. În 21-22 noiembrie avem parte muzică foarte tare! la Transylvania Music Event (TME). Evenimentul, aflat la a șasea ediție, aduce la Cluj artiștii care au definit muzica anilor ’90, alături de cei mai în vogă artiști de pe scena electro contemporană. Mai mult, cu acest festival se va inaugura Sala Polivalentă din Cluj, pe care mor de curiozitate să o văd/aud cum sună muzica acolo. Ce combinație mai bestială poate fi, decât o nouă locație promițătoare, electro și muzica anilor 90, cu care am crescut? Treburile se petrec așa:

    • 21 noiembrie aduce o petrecere de șase ore cu cu Rudimental, Chicane și Șuie Paparude, într-un show complet cu muzică, spectacole de lasere și confetti
    • În a doua seară, marile nume ale scenei dance din anii ’90 vin la cel mai mare retro party LIVE din țară, We love the 90s: SNAP!, Nana, Loona și ICE MC

Hey, mai țineți minte cum puneam în anii 80-90 pe ”repeat” o piesă? Derulam casetele până se agăța banda în casetofon și se mototolea toată (și o rulam înapoi învârtind-o pe un pix/creion)! Sau primele discoteci.. doamne! Detalii aici pe FB sau pe site.

Conferinta-pentru-mame-for-web-BIG

5. În 30 noiembrie povestim la Conferința pentru mame despre alimentație și mituri în sarcină, dar și despre stilul de viață post sarcină. Generația noastră este extrem de diferită față de cele anterioare și ne preocupă foarte mult atât sănătatea noastră, a copilului, cât și aspectul exterior. Suntem generația ”hot sexy mums”, actuale sau viitoare 😉 Invitată specială este Dana Rogoz, o mămică fashionistă apropiată de generația noastră, iar gazda evenimentului este Ioana Chișiu, proud mom a două fetițe gemene superbe și owner fashionspot.ro. Aici aveți evenimentul de facebook și detalii pe site. Follow up aici.

Acesta este calendarul meu cu evenimentele deschise publicului, niște evenimente frumoase, demne de capitala ardealului 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)