Featured Outfits

Visul lui Billy Idol

billy idol cluj

A trecut ceva vreme de la concertul la Cluj al lui Billy Idol și de la poza mea cu el, așa că, ladies&gentlemen, pot să vă spun acuma, că nu mă mai pot abține: în sfârșit, după 29 de ani, Billy a obținut poza cu mine :)) Nu de alta, de prin 84, de când a aflat că m-am născut, n-a mai avut pace, dar n-a putut veni să mă vadă că nu l-a lăsat Ceașcă în țară. Apoi au intervenit It’s complicated, că deh, era bad boy-ul timpurilor, visul gagicilor din toată lumea, și timpul a trecut repejor cu tot felul… până acum. Adevărul e că a așeptat ceva vreme să-și îndeplinească visul de-o viață și să aibă poză cu mine, nu zău….

Ei bine, lăsând gluma la o parte (desigur că lucrurile stau taman invers) îmi amintesc că, atunci când s-a anunțat concertul, acu x luni, am zis: vreau poză cu Billy altfel n-are sens să văd concertul. Desigur, cunoscuții au râs de mine: ”nici nu vrei multe…”, ziceau, cu neîncredere. ”Cum crezi tu că treci de garda personală?” sau ”Da, și eu vreau, cu Michael Jackson”. Ca de obicei, când vreau ceva, toate astea au trecut paralel cu urechile mele, că fac cum am chef. Și când știi să acționezi siginește, nu mai există niciun impediment, asa ca – bilet Gold Area în fața scenei + poză cu Billy (desigur, nu în Unirii).

Vreau să vă spun că am fost foarte încântată să văd unul din starurile copilăriei mele în fața mea, să vorbesc și să fac foto, am fost o săptămână pe norișori de entuziasm. Și mi-am confirmat, încă o dată, învățătură de minte că, dacă îți dorești cu adevărat ceva, nu trebuie să îi asculți niciodată pe cei care îți spun că nu poți, pentru că poți să faci orice, atâta timp cât crezi în tine și-n resursele tale. 

Altceva… Rebel Yell sună mult mai bine live. Eyes without a face sună mai bine pe album. Chitaristul lui Billy își schimbă chitările mai des decât mine șosetele iarna. Numa’ zic. Și mai sunt niște chestii far away backstage, da nu pot să zic. 🙂

Iar eu sunt o rebelă zburătoare azi, cu o ținută trashy by Laura Firefly (ador fustița portjartier), și un păr roz la fel, by Ioana Todoran.

Mulțumesc Pap Gabriel Sebastian (fb aici) pentru pozele de mai jos.

Last night a little dancer came dancin’ to my door
Last night a little angel Came pumpin cross my floor
She said “Come on baby I got a license for love
And if it expires pray help from above

laura firefly (2) laura firefly (10) laura firefly (8) laura firefly (1) laura firefly (7) laura firefly (5) laura firefly (4) laura firefly (3) laura firefly (6) laura firefly (9)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Buna 🙂
    Arata bine combinatia, dar fusta nu crezi ca ti-a fost mica? Arata inestetic, iti accentueaza grasimea. Mai bine o marime mai mare, si arati mult mai bine. Daca purtam piese vestimentare mai mici cu gandul ca vom arata mai slabe, e exact invers.
    Sper ca nu te-ai suparat, dar e doar adevarul. Pup

  • E adevarat, tinuta nu te avantajeaza din pacate, dar pozele sunt oricum interesante!