Featured Lifestyle Shopping

Va asteptăm la Bloggers’ Palace Sale #cluj

palace sale

Îmi amintesc cu câtă nerăbdare așteptam târgurile și tâgulețele vintage sau garage sale-urile, să scormonesc printre hainele și accesoriile fetelor, în căutare de ”comori”. Încă îmi place să fac asta și, din fericire, s-a ivit o ocazie specială duminica viitoare, 13 iulie, la Bloggers Palace Sale, unde voi fi și participant. La târg își mai vând hăinuțele Ioana Bora, Ioana Chisiu (fashionspot.ro), Sandra Bendre, Mădălina Merca, Alina Ceușan&Carmen Grebenișan, iar dacă sunteți blogger și vreți să vă alăturați nouă, puteți să o faceți contactând organizatorii High Heels (mail la izabella@higheels.ro). Va fi prezentă și Gabriela Gorgan (Popescu) cu propriile creații.

Avantajul de a fi la un astfel de târg de fashioniste e că puteti să vă alegeți cu piese vestimentare și accesorii care nu sunt la tot pasul, pentru că știți, ne place să scormonim prin lume după ele (gândidu-mă la Ioana Bora și raitele ei prin outlet-urile Angliei și Olandei, par example) și să le reinventați în stilul propriu. De asemenea, fetele vă pot da și idei de accesorizare.

Am stat în cumpănă vreun an de zile dacă să-mi vând sau nu multe hăinuțe și pantofi care mi-au plăcut așa de mult, însă efectiv mi-au rămas mari și nu le mai port, așa că m-am decis: îmi vând hainele! De asemenea, o să aduc și ceva accesorii și pantofiori, pentru că am scăzut un număr la pantof (de la 39 la 38) și 39-le îmi zboară acum din picioare. Prețurile o să fie mici, pentru că scopul meu este să îmi fac loc în dulap pentru haine pe mărimea mea actuală. A, și trebuie neapărat să scot dulapul cu genți afară!

Bloggers Palace Sale va avea loc duminica asta, 13 iulie, de la ora 12.00-19.00, pe terasa La Palat (Piața Unirii, în curtea Muzeului de Artă, lângă Melody), într-o ambianță superbă și compania de excepție a fetelor.  Intrare liberă!palace sale 2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Cat de tare !! See u there 🙂

  • Eh… cat le invidiez pe cele din Cj 😀

  • Dalia, te asteptam la urmatoarea editie!