Featured Review

(Review) Gliss Hyaluron Hair Filler

hyaluron filler gliss

În special vara, părul meu se deshidratează foarte tare și se degradează mai ușor. În mod normal, folosesc produsele profesionale de îngrijire a părului, dar și unele neprofesionale, mai ales când apar noutăți. Eu nu am folosit Gliss decât acum vreo 10 ani, în Spania, așa că poate să treacă drept debut la mine pe blog.

Gliss Hyaluron + Hair Fillerprimul tratament reparator care are la bază un complex de acizi hialuronici. este destinat în special părului matur sau deteriorat, pentru un păr ”incredibil de puternic”.

Descriere gamă:
De-a lungul anilor, părul își pierde volumul, suplețea și se deteriorează. Noua gamă Gliss Hyaluron + Hair Filler, cu o tehnologie inspirată din tratamentele dermale de reîntinerire de tip filler, are la bază micro-cheratină și derivaţi din acizii hialuronici și acționează în trei etape pentru a oferi părului regenerare intensă, suplețe și volum. Formula pătrunde în celulele părului, reumple din interior structura fibrei capilare îmbătrânite și o fortifică. Părul îşi recapătă astfel forța interioară naturală şi radiază de sănătate.

Noua gamă este formată din șampon (12,49 lei), balsam (12,49 lei) și balsam-spray fără clătire (14,29 lei).

Ce spun eu: eu  am șamponul și balsamul-spray și sunt mulțumită de ele. Cred că nu mi s-a întâmplat prea des să nu mă mulțumească un șampon, cu mici excepții. Spray-ul leave in e suprinzător de bunicel, descurcă părul, îi redă suplețea și miroase foarte bine. De fapt, întreaga gamă miroase bine. E foarte bun raportul calitate preț, probabil îl voi folosi continuu până se termină. Sunt surprinsă la modul plăcut.

gliss hyaluron filler gliss hyaluron filler 3 gliss hyaluron filler 2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Chiar asteptam sa vad ce zici despre miros, mie mi s-a parut oribil si nu l-am mai putut folosi din cauza asta. Dar efectele intr-adevar se vad.

  • Roxana Crisan, ciudat, mie mirosul imi place

  • samponul insa nu e nimic deosebit, da nici rau, e okeish (mai bun decat Farmec Natural) balsamul leave in e fainut, variante cu clatire habar n-am.