Lifestyle

Nail Boutique, the opening

Nu știu cum se întâmplă la voi, dar în cazul meu Murphy nu doarme, veghează ca toate lucrurile să se întâmple după predicțiile sale întocmai. Așa se face că mi se suprapun adesea evenimente frumoase și, de această dată, s-a întâmplat să fie deschiderea unui nou salon de mani și pedi, Nail Boutique, cu banchetul (al treilea pentru mine, tare, nu?). Partea bună e că nu au coincis orele, așa că am putut să ajung la Nail Boutique, un nou salon cochet, select, de manichiură și pedichiură și nail art.

Eu sunt un mix ciudat de ființă citadină și sălbatică, așa că atunci când am auzit de locația salonului, am fost încântată. Nu pot trăi fără tocuri, ambianță glam, dar nici fără pădure, natură și soare. Aproape de piața Engels, o zonă care-mi creează un confort emoțional deosebit (cu rădăcinile în copilărie), într-un interior decorat elegant, feminin, ca pentru prințese, Nail Boutique are balconul spre o minunată grădinuță cu caiși, cu fructele gata pârguite, bune de cules. Totuși, m-am rezumat la a mă uita cu jind la ele, pentru că nu aveam cum ajunge la crengi (desigur, pot să-mi cumpăr din piață, dar n-are așa farmec). M-am simțit confortabil imediat și mi-a făcut plăcere să stau la un cocktail&cupcake cu o parte din beauty&fashion bloggers acolo și să iscodim ce-a muncit Simona cu echipa ei în ultima vreme. Ambianța e primitoare și caldă, baia la fel 😀 (ador lumânerelele în baie, și băile glam – cât de curând o să-mi permit transformări masive, voi începe cu baia).

Alături de Simona și familia ne-au întâmpinat frumoasa Gabriela (Popescu) Gorgan și Bianca Drăgușanu – adică numa frumuseți. Salonul e de găsit pe str Eugen Brote nr. 8 în Cluj-Napoca, iar pe facebook aici. Tot de pe Facebook-ul lor mi-am permis să iau și pozele, așa că meritul e al celor doi fotografi.

nail boutique 4 nail boutique 3 nail boutique 2

Suntem bloggers, onliners, nimic nu scapa nepostat în timp real! 😀 w/ Cleonail boutique nail boutique 6nail boutique 5

Mulțumesc lui Kinga de la Boulevard Studio pentru păruț, a plăcut la toată lumea părul meu întins (nu l-am mai avut astfel de foarte mult timp).

nail boutique 7

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Cat de bine arata ! Te face sa vrei sa mergi sa iti faci manichiura zilnic 😀
    P.s. iti sta foarte bine cu parul intins :-*

  • Tu esti maxim draguta. Parul superb, corpul divin! Atitudinea e de nepretuit. Salonul arata de-mi vine sa ma mut acolo.Sunt indiscreta daca as vrea sa vad ce tinuta ai purtat la banchet?

  • Iulia, o sa fac o postare si cu banchetul, mi s-a parut prea mult pentru o singura postare sa pove de 2 evenimente 🙂