Featured Nutritie&Sanatate

Săruri ”antismochinire”

saruri hidratare
Când faci cardio atât de intens cum fac eu zilnic (30-40 minute cu mare spor), pierzi prin transpirație o cantitate mai mare de electroliți decât poți aduce prin cea mai echilibrată dietă. Așa că dacă experimentezi furnicături/amorțeli în mâini, buze, obraji sau cârcei în talpă, gambă – cam tot ce înseamnă mușchiuleț sau ești exagerat de obosit, ai nevoie de un surplus de minerale. Eu iau Nature Min și Forever Daily de la Forever Living Products, dar chiar și așa, mă ”smochinesc”. Așa că mi-am luat niște săruri de hidratare de alea de luat după diaree :D, căci prin transpirație se pierde mult sodiu și potasiu (clorul urinar mai mult), și am optat pentru soluție apoasă. Am două cuvinte de spus despre gustul sărurilor ăstora: e oribil. Da-i musai…

UPDATE: Am fost intrebata de ce nu folosesc bauturile iso, pentru compensarea pierderilor. Raspunsul e ca nu-mi plac unele ingrediente. Folosesc uneori si isodrink, dar chiar nu mă încântă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Buna Sigina,
    Am inceput si eu sala intensive de o luna si oricata apa beau nu simt nici un fel de hidratare. Vroiam sa te intreb daca sarurile putem sa le luam a la long, sa zicem zilnic sau o data la 2 zile sau trebuie sa iau doar vreo 10 zile si atat?
    Mersi frumos

  • al3ssia pfiu… nu stiu, eu beau jumate de pachetel diluat in sticluta de 0,5 cu apa, si beau cam jumate din sticla aia dupa cardio, in timpul cardio iau cate o gurita de apa simpla..

  • Se gasesc in farmacii? Sunt ok la gust? Eu am incercat de la Humana dar nu le-am putut bea asa rele erau :P.

  • Sabina da, in farmacii. sunt tare rele. mai e o marca am uitat cum ii zice care are in niste baghete de plastic cu gust bun, pt copii. alea is ok