Featured Outfits

Smuggler Style 2: The Boyfriend Touch

smuggler style2 (9)Știți cum e o dimineață de aceea, după câte-o petrecere monstru acasă la niște prieteni, al cărui apogeu e pe la 2, cu săritul îmbrăcat în piscina acoperită? Ei bine, slavă domnului că avem boyfriend style acum și hainele de împrumut ale lui constituie o opțiune chiar în trend. Îi iei în stăpânire blugii care-ți plac cel mai mult (are minim o pereche!) și un tricou, îți păstrezi haina, papuceii și geanta, și puteți ieși liniștiți la cafeaua de dimineața și/sau la o plimbare leneșă în mireasma îmbătătoare a copacilor înfloriți.

Deși s-au creat modele boyfriend pentru femei, mi se pare că niciunul nu arată la fel ca the real boyfriend jeans. Așa că, împreună cu Smuggler, vă propun ca, atunci când vizitați magazinul, să dați o geană și la hainele de bărbați. N-are sens să vă încorsetați în niște skinny bărbătești, lejeritatea este cea care dă farmecul acestei piese vestimentare și atributul pe care eu îl apreciez. Îmi place să mă ascund într-o asemenea pereche, îmi dă un sentiment interesant, fără să afecteze feminitatea. Dacă jeanșii nu vă conving, tricourile de bărbați de la Smuggler sunt o opțiune la fel de interesantă și extrem de ușor de integrat – cu o eșarfă sau eternul colier la baza gâtului, l-ai adus în lumea noastră, a domnițelor. Dacă sunteți la Smuggler, mă gândesc din start că sunteți în căutare de ceva inedit, o notă de originalitate, pe care o puteți plusa cu succes din sectorul băieților.

Coafură: Ioana Todoran de la Boulevard Studio.

Items: maiou #famous 65 lei, sacou paiete 180 lei, jeanși bărbați 240 lei, geantă piele întoarsă 150 lei, geacă piele verde 400 lei, tricou bărbați albastru 85 lei, colier 35 lei – preț redus.

Vezi și Style 1, Style 3, Style 4, Style 5.

Ca piesă, azi, Drunk in love:

smuggler style2 (1) smuggler style2 (2) smuggler style2 (3) smuggler style2 (4)smuggler style2 (5)smuggler style2 (6) smuggler style2 (7) smuggler style2 (8)smuggler style2 (10) smuggler style2 (11) smuggler style2 (12) smuggler style2 (13) smuggler style2 (14) smuggler style2 (15) smuggler style2 (16) smuggler style2 (17) smuggler style2 (18) smuggler style2 (20) smuggler style2 (21) smuggler style2 (22) smuggler style2 (23)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (16)

 • De data asta e mult mai buna atitudinea, chiar iti sta muuuulllllt mai bine cand zambesti. Plus ca ambele tinute sunt foarte tari.

 • Foarte frumosi blugii, Sigina.
  Si eu am perioada de “boyfriend jeans” acum si sincer as pune pe mine orice pereche de pantaloni lalaie, rupta si suficient de comoda.
  Foarte frumos blogul!!!

  Kisses

 • Lavi, multumesc. Tu zambesti in fiecare zi? 🙂

 • Anca Ioana Bulgar, multumesc! 😀

 • De acord cu lavi 😀 chiar te prinde bine stilul asta si ar trebui sa porti mai des tinute de genul 😉 si eu sunt in cautare de bfj,sper sa gasesc ceva perfect 😀

 • ale, ia-ti de la baieti 😛 gasesti, ca ei n-au fund mare asa ca ni-s buni pe solduri 😛

 • poi ar trebui sa ii porti mai des, ca-ti vin purrrfect! ,)

 • Ioana, da, sa traiti!

 • I love it! in special combinat cu gecuta plina de paiete! kisses 😉

 • Ioana, daca am aprobarea familiei fashioniste, pot sa dorm linistita la noapte :))

 • :)) bun feedback 😀 kisses blondy

 • Îmi plac mult outfit-urile, în special gecuța verde <3

 • Sincer, nu, nu zambesc chiar in fiecare zi. Am momente proaste cand fug din fata aparatului foto, nu-mi fac poze cand sunt trista.

 • Lavi, uneori trebuie… 🙂