Featured Outfits

Personal Style: color explosion

gbRazele mângâie orașul scăldat în soare și oamenii iau cu asalt toate pâlcurile de verdeață din oraș. Așa am ajuns și noi în Grădina Botanică duminica trecută, la un ospăț coloristic care hrănește sufletul și mintea. Ne-am plimbat, am șezut, am povestit și am privit o natură frumos îngrijită, poleită de soare și înțesată de umbre. Au trecut ani de când nu am trecut pragul acestui prețios sanctuar, aproape neschimbat, un păstrător etern al copilăriei mele. Grădina Botanică din Cluj are peste 10 000 de specii de plante din toate colțurile lumii ce-ți iau ochii și, dacă nu ați fost sau nu o cunoașteți, puteți să vă documentați despre ea întâi aici.

outfit stil personal (3)

Pentru o plimbare stylish de preambul al unei seri încheiate cu un delicios ceai cu lapte, așa cum îmi place mie, nu puteam să alegem decât niște culori vii, ca să ne trezească sufletul în sfârșit și nouă, la primăvară. Se pare că prefer texturile fluide, și gecuța de blugi pe care ați văzut-o și aici, pare să mă monopolizeze în fața celorlalte.

outfit stil personal (1)

Într-o perioadă în care negrul și stilul glam rock mă reprezintă cel mai bine, mi-am amintit cât de mult îmi plăceau culorile vii, pe care le-am vitregit în ultima vreme. Așa că am scos colanții boohoo cu pene colorate, pentru a completa look-ul ”zburător” de care am avut parte în weekend.

outfit stil personal (2) outfit stil personal (9) outfit stil personal (8) outfit stil personal (10) outfit stil personal (4) outfit stil personal (7)

Nu recomand colanții boohoo, în special cei care sunt mărime universală. Au un croi ciudat, și trebuie să tragi mereu de ei când te așezi, ca să nu-ți iasă la vedere lenjeria. Am vreo 4 perechi de colanți boohoo și cu toți e aceeași poveste, din păcate. Cleo a optat pentru un superb imprimeu floral, în stilul romantic ce o caracterizează. Nici dacă ne-am fi înțeles nu am fi reușit să fim amandouă atât de colorful.

outfit stil personal (5) outfit stil personal (6) outfit stil personal (12) outfit stil personal (11)

First time at Bistro No. 28, pe Traian Mosoiu. Mi-a plăcut, revin.

outfit stil personal (13)

Outfit items: geacă Fishbone, rochiță random, colier Day A Day (Madrid), colanți boohoo, botine HossIntropia, geantă Borsa Rosa (Polus), ochelari Zara, inele H&M, unghii aici, pandantiv ultima poza Day a Day.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Iubita mea frumoasa! <3 <3

  • Cleopatra <3

  • Ador gradina botanica, n-am fost de anul trecut, cred ca acum e infloritaaaaa si frumos mirositoare. Frumoase voi doua :*

  • Love the boots! <3

  • frumoase pozele! si sunteti bestiale voi doua cum v-ati asortat 😉 va pup!

  • Ioana, apoi telepatic ne-am inteles, ca de consultat nu 😀 multumim :*

  • Ioana Bora, thank u :*