Featured Lifestyle

Ce fac fetele mari vineri seara

Dacă m-ați fi întrebat acum ani de zile cum îmi petrec o vineri seara, cu siguranță că răspunsul era clar prin Diesel, la zbânțuială, cu gagicile mele de-o viață. Îmi amintesc că nu ratam niciun weekend și ideea că într-o zi vom sta agățate de telefon să ne sfătuim pentru murăturile pe iarnă și cum se face dulceața între orăcăituri de bebe ni se părea absolut hilar.

”Doamne, tu… o să vină și ziua aia în care, în loc de – Sigina, tu ce-ți iei pe tine în x loc și cu ce te machiezi seara asta??, va fi – Draga mea, cât ai lăsat să fiarbă x legumă ca să nu se fleșcăiască?” — ne înfunda pe noi râsul, învârtind paiul în cocktailul ce servea de preambul serilor dezmățate – fără prieteni pe capul nostru! Ei bine, lucrurile au mers încet spre o direcție asemănătoare la modul natural. N-aș da o vineri seara alături de prietene, cu povești între încălzit biberon și adormit bebe, rostite în șoaptă, pe o mahmureală-n club.  Vineri seara, două din ”fetele mari” (a se citi tinere femei), adică eu și Ioana Bora, ne-am petrecut timpul frumos, printre protestele anti somnic ale Anastasiei. Nu știu dacă știți, dar Ioana a început un program de remodelare corporală după bebe, și mă bucur că a avut încredere să își lase dieta pe mâna mea. Mărturisesc că am nițel emoții, dar Ioana pare să fie pacientul perfect, are o determinare și o ambiție incredibile 😀 Mi-aș dori enorm ca toți cei care apelează la mine să fie atât de motivați și ambițioși. De când ține cont de ce mănâncă, Ioana a scăpat de 5 kg în două săptămâni, ceea ce este grozav! Deja am o listă de așteptare cu persoane care doresc să le ajut să își corecteze greutatea, cărora vreau să le transmit că știu bine ce am de făcut pentru ei, că eu îmi fac partea, dar că aștept ca și ei să își facă, la rândul lor, partea lor și abia aștept să facem treabă împreună! 🙂
Așa că, de la nutriție clinică (patologică) la stil de viață (sunteți ok, dar efectiv doriți să mâncați mai sănătos), vă stau la dispoziție (oficial, din septembrie încolo 😉 ).

ioana bora1 baby time

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • 😀 felicitari pentru ceea ce faci :-*

  • Felicitări pentru tot ceea ce faci ! Mi-ar plăcea să mă ajuţi şi pe mine să-mi alcătuiesc un stil de viaţă mai sănătos 🙂 eşti un real model pentru toată lumea .Felicitări încă o dată !

  • Ralu P, Dalia, multumesc dragelor :**