Featured Outfits

Personal Style: Good Morning Sunshine!

Ador vremea caldă și caut soarele la fel ca floarea-soarelui, care-și rotește capșorul după el. Dacă aș avea un parc ca și parcul Mercur la un pas de mine, mi-aș petrecere diminețile de primăvară pe o bancă, la soare, sorbind o băutură caldă și răsfoind reviste glossy sau trăgând o porție de râs cu vreo prietenă.

be happy

În schimb dimineața trecută am petrecut-o la Vestige, să-mi facă Raul o freză mișto, American Hustle inspired, că-mi era dor. Merg rar acum să-mi fac coafuri, pentru că îmi petrec majoritatea timpului în clinici, unde nu simt eu că e cazul să mă duc aranjată de shooting, în timp ce vorbesc cu bolnavul perfuzat sau care se simte rău din varii motive (altfel n-ar fi internat). Și un alt motiv e că sunt la sport aproape zilnic, așa că e de înțeles de ce ajung rar pe la Raul (Boulevard sau Vestige). Dar cum ziceam, mi-era dor și mai voiam să-mi clătesc ochii jos pe la pret-a-porter, unde am pus ochii pe vreo 2 piese vestimentare.

salon vestige (1)salon vestige (2) salon vestige (3) salon vestige (6) salon vestige (7) salon vestige (8) salon vestige (9) salon vestige (11) salon vestige (12) salon vestige (4)

Viața e cu urcușuri și coborâșuri, iar a mea nu face excepție de la a fi un montagne russe, pe un plan, pe altul sau pe mai multe odată 🙂 Nu trăim pentru ceilalți, dar trăim cu oameni, și dependent de relațiile cu aceștia. Dar am învățat să mă detașez rapid de ce nu-mi face bine și să mă concentrez pe oamenii care contează, și sunt acolo no matter what. Și să-mi păstrez echilibrul, bucuria și încrederea în Dumnezeu, pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și, în afară de poze (outfit items la final), vă las cântecul de voie bună care mi-a înseninat diminețile din ultimul timp
Good morning sunshine, I wish for your heart There’s no point pretending That you won’t burn out But you’re still a symbol To all that you meet ‘Cause you keep on shining, You’re extraordinary!

tinuta jeans outfit (28) tinuta jeans outfit (27) tinuta jeans outfit (18)

unconditioned lovetinuta jeans outfit (17) tinuta jeans outfit (16) tinuta jeans outfit (19) tinuta jeans outfit (26) tinuta jeans outfit (14) tinuta jeans outfit (30) tinuta jeans outfit (12) tinuta jeans outfit (11) tinuta jeans outfit (9) tinuta jeans outfit (10) tinuta jeans outfit (25) tinuta jeans outfit (24) tinuta jeans outfit (21) tinuta jeans outfit (20) tinuta jeans outfit (5) tinuta jeans outfit (4) tinuta jeans outfit (1) tinuta jeans outfit (8) tinuta jeans outfit (3) tinuta jeans outfit (2)

Outfit: geacă Fishbone (tăiată de mine), rochiță Pulz Jeans, ciorapi nude sosetaria, cizme călărie unicat Clujana, cercei H&M, colier DayaDay (Madrid), ochelari Meli Melo Paris, inele H&M, geantă Helene. Și cățel: al parcului 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Esti din ce in ce mai sexoasa! 😀 Good for you!

 • Superbe poze 🙂
  Un week-end frumos îți doresc!

  Andra | http://www.universulanderei.ro

 • Nefertity, thank you 🙂 daca reusesc sa multumesc si femeile…inseamna ca nu lucrez degeaba! 😉 te pup

 • Suuuper bine te prinde coafura ! 😀

 • Veeery nice, blondie! you are hottie hot!

 • Dalia thx 😛

  Ioana I am 😀 but who’s the next hottie this summer? 😀

 • Sigina, imi place foarte mult sa iti urmaresc blogul, scrii super frumos, dar ai nevoie sa iti angajezi un fotograf, cred ca pozele sunt singurul lucru non-profi la blog. In rest super! Te pup!