Featured Review

NOTD: Farmec Fall-Winter Collection

lacuri farmec (1) lacuri farmec (2)Îmi place cum încearcă Farmec să treacă dincolo de barierele conservatoare impuse de timp prin alegerea unor culori mai vii ale lacurilor de unghii, în cadrul unor colecții de sezon. Vă amintiți de colecția de vară? Ei bine, colecția de iarnă s-a lansat de ceva timp, însă eu am tot amânat postarea în speranța că vă pot arăta toate culorile ei pe unghii. Nu s-a întâmplat asta, nu pentru că nu le-am încercat pe toate, ci pentru că nu am ajuns să le fac poze tuturor. Așa că am realizat niște swatch-uri.

lacuri farmec (4) lacuri farmec (3)Din colecția de vară am niște preferate: Pool Party și Cocktail iar din colecția de iarnă, desigur, Wilted Rose, Hot Wine Punch, dar si Muddy Boots, pentru zilele mai păduchioase. Joyful Elf nu se vede foarte corect la mine, însă aveți pe site-ul Farmec culorile, iar acolo îl vedeți cel mai bine. Farmec recomandă pentru seara de Revelion Silent Night și Joyful Elf, două sidefuri care ar merge foarte bine cu câte o unghie diferită (eu aș face sclipicios arătătorul sau inelarul, vezi postarea aceasta). Ca s-o țineți tot pe Farmec, puteți încerca ceva cu lacurile disco, în combinație cu rozosinul Wilted Rose. Am un comentariu la adresa colecției de sezon: nu îmi par atât de rezistente ca și lacurile clasice Farmec. Sunt ok, dar nu ”ultrarezistent”. De altfel, nici nu scrie pe ele așa (vezi cum scrie pe cele normale).

lacuri farmec (5) lacuri farmec (8) lacuri farmec (7) lac avon rosuDacă vă place lila, cum vă mărturiseam eu că îmi place, începând de toamna asta, Farmec mai are nuanțe, aveți de unde alege, berechet: nuanța 364 – mai deschis, potrivit pentru un ten mai deschis și 29 – mai închis, potrivit brunetelor, după părerea mea. Vezi foto + foto de aici. Btw, știți că până în 12 ianuarie, cumpărăturile de 50 lei din noul magazin Farmec Cluj îți pot aduce o rochie cadou? Info la ei pe facebook.

Și ca să nu credeți că e all about Farmec, pentru sclipiceli știți că sunt Jolly Jewels de la Golden Rose (o pacoste de dat jos, fie acetona cât de bună), roșul din poză e de la Avon (nuanța Red Bombshell) iar pentru cele ce preferați unghiile nude, este un lac foarte drăguț la Yves Rocher, nr. 52 Beige Nacre, pe care eu l-am făcut cadou, deoarece unghiile mele au by default gel nud și le port nelăcuite când le doresc așa.

lac beige nacre yves rocher (4) lac beige nacre yves rocher (5) lac beige nacre yves rocher (2) lac beige nacre yves rocher (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • poate ca gresesc punand intrebari la aceasta sectiune … imi cer scuze. Spuneai ca te simteai bine si atunci cand erai mai durdulie, atunci cum de ai slabit 20 de kg ?! Poate ne dai si noua reteta: cum reusesti sa le faci pe toate?! cand ai timp si pt gatit ? banuiesc ca mama ta te ajuta in toate. un an nou bun, bianca.

  • Si eu mi-am luat Wilted Rose, atat pentru culoare cat si pentru nume (stiu ca e cam aiurea sa cumperi ceva ca iti place numele nuantei, dar numele m-a atras in primul rand).

  • bianca pop, da, ma simteam ok si atunci. daca ma urmaresti atent, vedeai ca am luat decizia asta pentru meseria mea. Si pentru ca mi-am schimbat total stilul de viata. Pai ma ajuta si mama, dar de cele mai multe ori imi fac eu mancarea mea, si nu imi ia prea mult timp. imi pun caserola la scoala, fug dintr-o parte in alta, cumva le fac. si oricat de obosita as fi, nu renunt la sport

  • @Jade, asa e, e mult mai interesant decat sa aiba un nr si punct.