Featured Review

Ce mostre de creme am mai încercat

Vizitele mele prin magazinele de cosmetice se soldează mereu cu o cantitate de mostre generoasă, fie că am făcut cumpărături mari, fie că am făcut cumpărături mai mici… sau am trecut pe acolo si am căutat ceva specific. În general. le țin pentru călătorii, să nu car după mine toată drogheria din baie. Dar dacă trece un timp fără să mă duc undeva (căci în escapadele de 2-3 zile nu le iau, iau o singură cremă), încep să le folosesc acasă.
Și pentru că m-a cadorisit și soră-mea, în iulie, cu o serie de mostre, printre care coreene, am decis să ”mă bag în ele” să vad care-mi place mai mult.

mostre eve lom (2)mostre eve lom (1)
Mostrele Evelom au fost destul de generoase. Una, o mască ce mi-a ajuns la utilizare din belșug, mi-a dat senzația că e o mască de argilă. Mi-a plăcut efectul, dar mi s-a părut asemănător altei măști cu argilă. E o mască reparatoare bună, dacă ar fi la îndemână poate aș cumpăra-o, mai ales pentru felul în care se prezintă. Crema contur de ochi din mostră și-a făcut simțit efectul imediat, mi-a plăcut cum îndinde pielea din jurul ochilor și hidratează.  Îmi place deosebit de mult ambalajul, alb, curat, foarte profi, îmi dă sentiment de încredere în calitatea produselor. Soră-mea e foarte încântată de ele, deci cred că sunt foarte bune.

mostre creme (7) mostre creme (6)

Alte mostre au fost de la Skinlab, coreene. Mărturisesc că habar nu am fiecare ce pas reprezintă, știu doar că sunt antiage și antirid, le-am încercat să văd cum sunt, să văd textura. Mi-au plăcut, sunt ok, intră rapid în piele, pielea e hidratată, se simte și un pic de acțiune antiage. Nu mă dau în vânt după vizualul lor. Voi ce stiți de skinlab?

mostre creme (1)Cred că, dintre toate mostrele pe care le am, Skin Repair Snail Cream de la Elishacoy e preferata mea. Mi-a plăcut mult textura, ca un gel-cremă, felul în care miroase, cum intră în piele și cum lasă pielea. Cred că mi-aș cumpăra așa ceva, deși nu am probleme cu pielea, ce extractul de melc pare să le rezolve, pur și simplu, impactul cu această cremă m-a marcat, ceea ce nu prea pot spune despre restul. Am mai încercat o mostră roz The Smim, de la The Face Shop, o cremuță hidratantă radiantă, care hidratează frumos și oferă o strălucire sănătoasă pielii. Mi-a plăcut, pielea e foarte catifelată după ea.

mostre creme (8) mostre creme (9)

Mostrele Clinique, Repairwear laser focus mi-au lăsat o impresie bună. Corectează ridurile și daunele lăsate de UV, concentratul pentru față e sub formă de ser, deci se poate întinde eficient până pe gât, conturul de ochi e sub formă de cremă albă. Mostra Estee Lauder nu m-a marcat în mod special, e un gel vâscos, dar nu gras, intră repejor în piele, presupun că își și face treaba – cantitatea e neglijabilă, nu-mi pot face o părere.

mostre creme (2) mostre creme (3) mostre creme (4) mostre creme (5)

Nu știu cum se face, prin borseta cu mostre s-a rătăcit o cremuță de corp. Zice-se că ar fi din trandafiri marocani, are parfum de trandafiri, ingredint destul de curate, ceea ce mă încântă, așa că am folosit-o cu plăcere. Hidratează, nu e greasy. Dacă n-aș avea atât de la îndemână Cosmetic Plant și Farmec, probabil că mi l-aș lua. Eu sunt atât de comodă cu produsele românești încât nu mă văd dând extrem de mulți bani pe altceva, dacă ce am mă mulțumește. Voi ați încercat ceva interesant în materie de beauty, în ultima vreme? Ce anume? Do share, do share!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)