Featured Lifestyle

Summer cocktail în #Jamesonbus

Ladies & gentlemen, în calitate de Qualified Jameson Whiskey Taster, vă prezint o altă modalitate de a vă răcori, seara, la o terasă, cu prietenii. Știm cu toții că alcoolul nu hidratează, dimpotrivă, dar așa, din când în când, vă dau eu voie să beți un shot de ceva, cu condiția că ”shot-ul, nu sticla” ;))

jamesonbus (13) jamesonbus (4)

Lăsând gluma la o parte, aseară am fost invitată la o degustare care nu e tocmai din sfera mea de preocupări, dar la care mi-a făcut plăcere să particip. Am făcut o călătorie în lumea ”whiskey-ul irlandez nr. 1 din lume”, unde am aflat despre traditia fabricarii Jameson, am asistat la o sesiune de mentoring si degustare, toate intr-un decor relaxant oferit de Jameson BUS. Mi s-a părut tare drăguț cadrul, un bus imens, cu un interior ca de bar/discotecă, cu jocuri de lumini, și banchete comode, frumos brand-uit cu emblemele firmei. S-ar putea da petreceri pe bune acolo. Eu nu prea sunt cu alcoolul, și nici nu vă pot face o comparație cu alte brand-uri, însă acest whiskey este destul de light – varianta băută de mine, așa că îl văd potrivit și pentru doamne și domnișoare.

jamesonbus (12) jamesonbus (8) jamesonbus (9) jamesonbus (6)

Ce e drept, mi s-a părut mai atrăgătoare varianta cocktail-ului – cu sprite, cu sucuri naturale cranberries și încă unul, cred că piersici (?). Desigur, am evitat cu desăvârșire sprite-ul și le-am încercat pe celelalte două. Din păcate, nu acolo, pentru că eram motorizată (n-am putut să mă lipsesc de mașină) dar mi-am adus cu sine, acasă. În această idee aș fi apreciat foarte mult ca Jameson să aibă sticluțe mici, de protocol sau promoționale, dar nu există. Oricum, decor frumos, prezentare drăguță, o campanie de PR reușită, zic eu, by 2 active PR.

jamesonbus (11)jamesonbus (3) jamesonbus (7) jamesonbus (1)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)