Featured Lifestyle

Alt blogsale: coliere statement

Azi pun la vânzare două din colierele mele superbe, pe care, în afară de cel albastru, purtat o dată – vezi aici – nu le-am purtat, pentru că am o groază de altele care-mi plac și nu apuc să le port. Sunt foarte versatile, pot fi purtate la un tricou de bumbac și blugi sau la o cămașă albă. Merg și la rochii casual, de preferință deschise sau în una din culorile colierelor. Numai imaginație să aveți, pentru că pot fi purtate într-o grămadă de moduri! Costă 50 lei și unul, și altul + taxe poștale. RETINUTE ambele coliere.

blogsale (7) blogsale (1) blogsale (4) blogsale (3) blogsale (6) blogsale (5)

Un alt item este o rochiță de bumbac superbă, albastru deschis, de foarte bună calitate și cu cădere excelentă. Se așează minunat. E mărimea 40, n-aș recomanda-o la un 42. Costă 50 lei + taxe poștale.

blogsale (8) blogsale (9)

Ochelari jucăuși, superbi, i-am luat de pe Asos și mi se pare că nu se potrivesc deloc cu fața mea. Țin enorm la ei pentru că sunt atât de unici și au forma aceasta inedită, deci dacă îi vreți, costă 50 lei + taxe poștale.

blogsale (10)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • Draga Sigina, pe mine ma intereseaza colierul albastru dar nu sunt in tara pana in 10 septembrie 🙁 am vreo sansa sa il am sai vrei neaparat sa il dai pana atunci?
  Multumesc

 • Flory, daca vrei ti-l pun REZERVAT pana atunci. Asa ai prioritate. Daca il mai vrea cineva o sa il pun pe lista de asteptare in caz ca te razgandesti, no stress.

 • Multumesc 🙂 in combinatie cu o camasa simpla si o pereche de blugi cred ca arata excelent

 • yup

 • Buna,

  M-ar interesa colierul pe nuante de albastru. Este disponibil ?

  Multumesc,
  Ioana

 • Ioana, este deocamdata rezervat, dar daca persoana se razgandeste, te contactez.

 • Ok. In acest caz as vrea sa cumpar celalalt colier. Care ar fi suma taxelor postale si la ce adresa iti pot trimite datele mele ?

 • Ioana, colierul e 50 lei. Taxele postale nu cred sa depaseasca 7 lei.