Lifestyle

Tag: Get to know me better: another 21 things about me

IMG_20130716_205239Sincer vă spun că am fost suprinsă să văd ce succes a avut acest tag și mă bucur că v-a plăcut și că am aflat împreună că nu-s eu singura ciudată sau voi singurele ciudate care dormiți cu șosete, de exemplu :)) Și pentru că v-ați arătat interesate de un tag asemănător, mai fac unul, căci a trecut ceva vreme de la ultimul. Și voi face 21 (nu 150 cum mi-a cerut cineva, că mi se pare prea-prea), pe care sper să îl găsiți tot interesant și să vă ajute să mă cunoașteți mai bine (și eu pe voi, din comentarii 😉 ).

1. nu sunt irascibilă la menstruație, așa cum sunt femeile, în general. sunt mai sensibiloasă, doar, dar prietenoasă 🙂

2. o adicție dulce din copilărie o reprezintă alunele glazurate Duna Kavics. Alea originale.

3. sunt dependentă de ochelarii mei de somn Audrey Hepburn. Cel puțin în ultima lună jumate, de când au început să nu mi se mai pară suficient de opace draperiile pe care le am.

4. cea mai mare gaură în buget mi-o fac produsele pentru îngrijirea părului și mașina. Așa, de ordinul milioanelor, odată.

5. nu sunt o fire singuratică. fără oamenii dragi mă usuc.

6. nu sunt superstițioasă

7. vacanța ideală trebuie să fie într-un loc exotic cu all inclusive să mă simt like a princess.

8. mai nou si hater-ițele sunt curioase dacă ”nu mă mărit?”. Vă spun sincer: când o să fiu truly, madly, deeply in love. Până acum nu a fost niciunul în stare să mă cucerească irecuperabil. Și bonus: I got a diamond ring and I said no. Vedeți-vă de treabă.

9. nu sunt foarte normală :))

10. am mâncat prima oara ciocolată Mars, Snickers și Kinder prin 94, 95, când ne aduceau prietenii din Germania. Când a apărut oul Kinder în România era o delicatesă și colecționam hipopotămei, leușori – erau jucării foarte frumoase atunci. N-am putut suporta niciodată ciocolata Africana. Am mâncat Toblerone de 2 ori în viața mea: o dată acum vreo 5 ani, de aceea cu miere și era să mă înec și să îmi pierd răsuflarea și o dată acum, săptămâna trecută, când a adus sorella un Toblerone uriaș de ciocolată neagră.

11. mi-am întărit convingerea ca oamenii foarte frumoși fizic (especially men) nu sunt capabili să ofere altceva în afară de contur. Sunt de acord ca ar putea exista excepții, însă până acum nu mi-a dovedit nimeni că acestea există. I stick to my opinion, de la pct. 25 de aici.

12. n-am răbdare, sunt impulsivă.

13. am o stimă de sine foarte puternică și greu de zdruncinat – nu permit niciodată ca valoarea mea să fie dată de oameni. Oamenii care realizează ce sunt, rămân lângă mine, cei care nu, …nu mai contează.

14. mă supăr, dar nu țin supărare și iert repejor.

15. îmi place luxul. however, you cannot buy me with things.

16. familia este foarte importantă pentru mine.

17. nu trec neobservată nicăieri. Mereu atrag atenția, și-n blugi și teniși& păru-n coadă&cu gura-nchisă :)) Pricină de necaz la facultăți, pentru că mereu profii mă știau pe nume și nu le scăpa când lipseam.

18. dacă merg vara la piscină, primul lucru pe care îl fac e să intru în apă. N-am răbdare să stau la plajă. Mă bronzez activ. Nu înțeleg cum cineva poate musti ore-n șir pe pătură ca un pui la rotisor, unless doarme.

Gata, alții despre mine:

19. “Esti o persoana foarte sociabila si deschisa, gasesti limba comuna usor cu orice categorie de oameni.Iti place sa fii admirata,dar nici tu nu te zgarcesti la complimente pentru prietenele tale:) Ai si o curiozitate innascuta, poate de asta ti-ai ales si nisa asta de beauty sa incerci cat mai multe chestii, sa explorezi.” Diana T.

20. ” – (foarte) pretentioasa cu ea si cu cei din jur
– puternica
– stie ce vrea, perseverenta, hotarata sa isi atinga un obiectiv odata stabilit
– incapatanata, dar dispusa sa “negocieze” daca stii cum si cat sa insisti :)” Mirciulică.

21. IMG_20130604_172211”Sigina este persoana care m-a impresionat cel mai mult o dată ce am cunoscut-o. Pentru cei nu tocmai apropiaţi îşi proiectează caracterul puternic şi independent, însă oarecum distant şi intangibil – un soi de mister care te face să te întrebi ce se ascunde în spate. De fapt, e poate cea mai entuziasmată de viaţă persoană pe care o cunosc. Sinceritatea ei este constructivă şi brută – da, copii, Sigina e genul de femeie directă cu obiceiul de a te ajuta să te dezvolţi, chiar dacă pe moment nu-ţi place ce auzi :)) She’s amazing like that.

Natura e importantă pentru amândouă. Sănătatea, la fel. Suntem amândouă pasionate de nutriţie, de sport, de viaţă. Şi mai mult, Sigina e profundă şi spirituală şi niciodată nu-i ajunge nivelul de dezvoltare personală la care a ajuns; lucrează la aspecte ale personalităţii ei într-un an mai mult decât majoritatea într-un deceniu şi nu-i judecă pe cei care sunt diferiţi. Decât uneori.

Ceea ce-i admir cel mai tare, însă, este perseverenţa. Ştiţi că unii oameni, cei care depun efortul de a-şi controla mintea şi a o pune la treabă, reuşesc să se motiveze cu uşurinţă şi să-şi menţină ambiţia no matter what. Ei bine, Sigina face asta, iar rezultatele se văd fizic. Arată top-notch oriunde şi oricând (şi i se spune asta constant), are un stil de viaţă de invidiat pe care îl sculptează şi-l modifică mereu în direcţia bună şi e genul care preferă rezultate construite cu efort în locul plăcerilor instante. Ştie ce înseamnă durerea, şi totuşi a înţeles că realitatea e o balanţă permanentă de dureri şi plăceri şi că trebuie să o accepţi pe una să o ai pe cealaltă (fetele, în mod special, ştiu ce zic).

Am învăţat, la scurt timp după ce am cunoscut-o, un aspect pe care majoritatea îl neglijăm, şi anume că în afara noastră există o lume minunată. Natura e mereu acolo şi superbă, iar Sigina se bucură de asta. Se bucură de schimbările din jur cu entuziasm nu copilăresc, ci de copil – un entuziasm pe care îl uităm de îndată ce intrăm în “lumea adultă” cu stres şi responsabilităţi. Dacă toţi ar învăţa această lecţie, lumea ar arăta altfel.

La polul opus, sunt câteva trăsături de-a dreptul simpatice pe care le descoperi pe parcurs la bloggeriţa noastră de succes. De exemplu, dacă o calci pe coadă sare ca o cobră. Pentru aproximativ 2 minute, după care gândeşte la rece şi 1. te pune la punct dacă vede că ai nevoie sau 2. te lasă în pace. Admir enorm lucrul ăsta – îi lasă pe oameni să îşi formeze ce opinie vor despre ea. Pentru ea contează ce cred cei apropiaţi, cei care o iubesc pentru cine este. Are multe de dat şi oferă cu iubire – se vede fără urmă de îndoială că are inscripţionat în codul ei genetic mentalitatea win-win.

În câteva cuvinte nu o pot descrie, (ar trebui să folosesc multe paradoxuri şi cred că i-aş deruta pe mulţi), însă e una din cele mai complete persoane pe care le-am întâlnit. O iubesc mult şi mulţu, Sigina, pentru atâtea lecţii de viaţă.” Andreea N.

Ajunge 🙂 Acum vreau să știu cu care din puncte vă identificați? 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

 • Stii cum se zice, e important pentru stima de sine ce crezi tu despre tine, nu ce cred altii 🙂

 • “îmi place luxul. however, you cannot buy me with things.” – preferata mea! Îmi place tare ce-am citit, multe puncte comune, eşti o persoană la fel de interesantă precum numele pe care-l porţi! 😉

  P.S. Sper să n-ai dreptate în ceea ce priveşte punctul 11! :))

  Kisses!

 • 11 si 13 parca le-as fi scris eu 😀 Mi se potrivesc perfect. Ma regasesc partial si in alte puncte. Mi-a placut mult postarea si ma bucur ca am aflat mai multe despre tine, pari o persoana super!

 • @Andreea Este o persoană super.
  Te pup, Sigina – reuşit tag 🙂

 • 12, 14, 16, dar cel mai tare ne potrivim la punctul 2 🙂

 • andreeaN e reusit pt ca ti-ai facut tu timp sa raspunzi :*

 • Craciun Andreea hahah! tare :))