Featured Lifestyle

Jurnal ”monden” pe două zile – events, events

Vineri și sâmbătă s-au întâmplat atâtea lucruri, unele foarte frumoase, încât nici nu știu cum să denumesc această postare, ca să le înglobeze pe toate. Ziua de vineri a debutat matinal la ora 7 dimineața, cu 4 ore de laborator la toxicologie. Cu mâncărică la caserolă și polen lichid după mine, urmăream pe furiș pe twitter ce se mai întâmplă la On Off 6, eveniment la care urma să particip și eu, după masă, în timp ce așteptam să treacă timpul de repaos la un experiment pe o urină de alcoolic comatos. Cam asta e fața mea când mă trezesc la ore inumane.

toxicology (2) toxicology (1)

La amiaz aveam o programare la Boulevard, de unde trebuia să-mi mișc urgent fundul la eveniment. Procesul de metamorfozare a început sub mâinile magice ale lui Dani – oh, da, știu, preferatul multora dintre voi (poze cu freza&outfit-ul vioi, aici).

boulevard dan stoica (1) boulevard dan stoica (2)

Am ajuns la Din On în Off 6, ce se desfășura la Casinoul din Parcul Central, în timp ce vorbea Groparu. Cu aparatul gastro intestinal protestând serios pentru amăgirea cu supradoza de băutură pe bază de polen și lămâie, căci nu avusesem timp să prânzesc cum trebuie (adică sănătos, așa cum obișnuiesc), am audiat discursul de printre cozonacii Panemar de la intrare, căci atâta mai rămăsese de la prânzul evenimentului. Deci n-am apucat să arunc un ochi critic la ce s-a servit la masă, rămăseseră doar cozonacii delicioși (și știți, Panemar face produse curate și foarte bune) iar apa a fost sponso de la Aqua Carpatica. Am apreciat c-a fost apă plată și minerală din abundență. E cam nasol să mergi la un eveniment și să se termine apa. Că se termină cozonacii nu-i bai, dar APA…! A urmat curând o pauză de networking unde am avut plăcerea să reîntâlnesc persoane pe care le cunoșteam și să mai povestim puțin. În foto: cu Cleo, cu Aminda, cu Ioana Bora.

IMG_20130427_004833 IMG_20130426_161632 IMG_20130426_162742 IMG_20130427_004626

 

Dacă nu sunteți la curent cu scopul conferinței On Off, găsiți aici o descriere precisă fix pentru ediția 6. Discursurile care au urmat au fost fiecare captivant, astfel încât timpul a trecut foarte repede. I-am audiat pe Călin Biriș, pe Aroneț, pe Liviu Alexa și pe Oltea, oameni cu povești de succes, legate de online, care mie, fiecare în parte, mi-au inspirat pasiune și entuziasm și multă automotivație. Timpul a zburat rapid, o să găsiți detalii mai consistente pe blogurile lor, mai ales pe cel al Alinei&Răzvan, al căror efort legat de organizare nu a rămas nerăsplătit. Evenimentul s-a încheiat cu Wine in Fashion, un eveniment marca Ioana Micu, la care îmi doream de ceva vreme să particip. O prezentare elegantă, cu vin de la podgoriile Liliac și cu modă, de această dată cu o colecție a Denisei Cârstea, denumită Into the wild.

wine in fashion on off 6 (5) wine in fashion on off 6 (10)

Înainte de începerea prezentării, sala a fost evacuată și rearanjată adecvat. Am servit brânzeturi – a trebuit să fac abstinență de la vin – în timp ce manechinele se perindau prin fața mea. Denisa vinde foarte bine în Belgia hainele, și nu mă miră, ceea ce am văzut este o colecție minimalistă, foarte purtabilă, foarte frumos accesorizată (cu tentă wild) și din materiale de foarte bună calitate. Materiale fluide, lejere, rochii înflorate cu detalii exact unde trebuie ca să le scoată din banalitate. (Mulțumesc Oana pt pozele de la prezentare 🙂 )

wine in fashion on off 6 (1) wine in fashion on off 6 (2) wine in fashion on off 6 (3) wine in fashion on off 6 (4) wine in fashion on off 6 (6) wine in fashion on off 6 (8) wine in fashion on off 6 (9) wine in fashion on off 6 (7)

N-am rămas chiar până la sfârșit, deoarece am șters-o la Zumba, la Gimmy, altfel m-aș fi anchilozat de la atâta stat. Și am încheiat ziua glorios, pe la 1 noaptea, când au catadicsit să-mi revină somnul și amorțeala ce mă vizitaseră mai devreme, așa, înainte de zumba.

Ziua de sâmbătă avea să-mi aducă un alt eveniment, tot dedicat online-ului, mai exact dedicat blogosferei de beauty&lifestyle în special. Evenimentul a fost unul de lansare a ONG-ului E.U.P.O.T, organizat de frumoasa și entuziasta Cleopatra, și încă 3 tineri cu inițiativă. Premiera a avut loc în Piano Cazzola, locația perfectă pentru aceasta, din punctul meu de vedere – un loc cu stil, cu gust, în care de cele mai multe ori sunt activități culturale frumoase – concerte de pian, operă etc.  Scopul organizației este să se ocupe exclusiv de acest segment de blogosferă feminină – beauty&fashion&lifestyle, segment destul de bine acoperit în Cluj.

IMG_20130427_222604 IMG_20130427_223345

S-ar părea că inițiativa e o premieră locală și poate chiar națională, pentru că doresc să realizeze evenimente special pentru noi, bloggerițele de beauty. Am avut parte de un discurs emoționant, captivant, ținut de Hedi Hoka, doctor în psihologie, care ne-a împărtășit experiența ei și câteva secrete despre expresia facială&postura corporală și încrederea în sine, sfaturi extrem de utile pentru mulți dintre noi. Cred că Hedi a fost cea mai inspirată și frumoasă alegere pentru primul discurs.

hedi hoka (1) hedi hoka (2)

Mi-a făcut plăcere să reîntâlnesc fetele din blogosfera de beauty locală și să cunosc alte fete noi. Am fost răsfățate cu niște cupcakes delicioase – pentru așa bunătăți arătoase sunt dispusă să-mi trec peste principiile nutriționale din când în când!

IMG_20130427_183841 IMG_20130427_183709

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Piano Cazola,Gourmet Cupcakes (da, cupcakes-urile magnifice) si Magique Parteneri oficiali: Sephora, L’Occitane, Deborah, Ivatherm , L’erbolario, Oxyance,Max Factor, Lush, Cosmetic Plant, Essence, Apivita, OnePAds Webdesign, Drink Store, Passion for stylish Life. Și înșirați fiind aceștia ultimii, să vedeți ce goodies bags cu cosmeticale am primit de la ei…

IMG_20130427_202802 IMG_20130427_201249

Ce să zic, a fost o seara foarte frumoasă! De fapt, niște zile frumoase, fiecare în felul său.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)