Lifestyle

Prezentare Escada în cadrul The Woman ediția a doua

TheWoman_finalSăptămâna trecută v-am povestit în linii mari despre ce este vorba la The Woman, conferința de business feminin la care voi participa, ca blogger oficial. Vreau să vă povestesc mai în detaliu ce se întâmplă pe acolo.

Romanița Iovan vine în 7 martie la Cluj-Napoca la ediţia a 2-a a conferinței nationale dedicată businessului feminin, The Woman. Designerul român care își prezintă colecțiile la New York Fashion Week și a adus brandul Escada în România va participa alături de Andreea Marin în panelul de debate pe tema Branding personal și pasiune în muncă.

Romanița aduce la Cluj și colecția de primăvară-vară 2013 Escada care va fi prezentată după conferință, în cadrul serii VIP. Hot enough? Avem și brand-uri clujene prezente: Jolidon. Vicepreședinte Jolidon, Olga Stanciu, este cea care va susține prima prezentare a zilei, împărtășindu-ne detalii despre cum poate ajunge un brand românesc de lenjerie  lider pe piața internațională. Și mai sunt multe femei speaker interesante, puteți citi despre aici. Dacă vă intere, last call aveți cod de reducere sigina20 -20%, dacă vreți să vă achiiționați bilet.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Ne vedem acolo 😉

  • Ioana, yes!