Blond Hair Featured Review

Easycare Miracle Lightweight Conditioner – balsam leave in (review)

Acest balsam este un balsam fără clătire de la Artego, pe care l-am cumpărat deoarece preferatul meu, pe care l-am recumpărat de mai multe ori, nu se mai produce. Nu știu cum fac cei de la Artego, dar mereu scot produse care părului meu decolorat i se potrivesc ca o mănușă. Am înțeles că fiolele restructurante erau mult prea ieftine și poate nu le renta, însă, acest balsam e cam la același preț cu anteriorul. În fine, descriere:
Descurcă imediat părul, îl lasă foarte ușor de pieptănat și îi conferă strălucire. Hidratează fără să încarce părul. Ideal și pentru părul fin. Se recomandă și înainte de aplicarea culorii. Mod de utilizare: aplicați pe părul umed, de la rădăcină până la vârfuri. Nu clătiți. Coafați după dorință.
Mod de prezentare: flacon cu pompiță, de 300 ml. Design drăguț, profi, îmi place.
Ce-mi place: descurcă părul, nu zic nu, simt părul mai recondiționat, e o diferență între a folosi doar balsam cu clătire și a le folosi pe ambele, iar eu am nevoie și de fără clătire. Se aplică ușor, nu încarcă părul chiar dacă îl aplic de la rădăcină, dar nu uitați că eu am părul decolorat, deci destul de uscat.
Ce nu-mi place: parfumul e tare și lemnos, miroase cam ieftin, a odorizant de mașină, parcă. Parfumul balsamului anterior era mai suav și mai plăcut. Nu se ridică la nivelul de hidratare și moliciune a părului pe care o lăsa balsamul anterior de la Artego. Nu e rău, dar nu e la fel de bun. Deci e mai bun decât nimic 🙂 Nu-mi place că sunt la aproximativ același preț, ar putea fi puțin mai ieftinuț decât anteriorul.

Probabil că îl voi recumpăra dacă nu găsesc curând o variantă acceptabilă ca preț și mai bună.

Ingrediente:

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Adevarul este ca nici mie nu imi plac produsele care miros foarte puternic. Chiar daca produsul este foarte bun cred ca mirosul este un mare minus. 🙁

  • sigina eu am balsamul de la artego leave-in pe care il foloseai tu. Cel cu proteine de matase si in imbogatit cu Kera-vit Complex Extracto. Am citit mai demult la tine pe blog despre el si mi l-am comandat, dar nu-i place paului meu, nu mi-l simt destul de hidratat desi si eu sunt blonda. Ti-l trimit tie prin Fun Curier daca vrei, eu sunt din Reghin, il am de vreun an, nu cred ca e expirat, pacat de el sa stea acolo pe raft. Si eu eram in cautare de un balsam leave-in mai ales dupa ce l-am folosit pe cel de la Pantene, care facea minuni pentru parul meu, dar l-au scos de pe piata. Am incercat mai multe printre care si cel de la Artego, dar nu-mi faceau bine. Asa am descoperit balsamul fara clatire din Dm de la Balea -lapte hidratant par. Contine proteina lactica si ulei de caise. Sticluta e de 200 ml si are pompita portocalie. Scrie pe el Aprikose+Milch. E si ieftin (cred ca 7 lei 99) si e super. Eu nu mai pot fara el. Daca vrei balsamul de la Artego scrie-mi adresa unde vrei sa-l trimit si un nr. de tel. si il trimit cu placere.

  • simona, nu mai vreau artego acum, esti draguta, dar o sa caut si eu la DM produsul ala, sunt curioasa!

  • Hei! Tot caut si eu produse leave-in ptr par. Balsam de fapt. Nu gasesc pe nicaieri. De acesta cum ai facut rost? Unde se poate gasi, in ce magazine?

  • In Cluj? In sora, e un magazin de produse profesionale. au sigur. sau http://www.haircare.ro/