Featured Lifestyle Shopping

Cupcakes GIVEAWAY! Lumânărele delicioase pentru seri parfumate!

Dragele mele, așa cum v-am promis aici, eu și Lumea Lumânărilor v-am pregătit o surpriză! Iarna este minunată mai ales privită de la geam, de la căldurică, cu niște lumânărele care arată delicios aprinse, oferind încăperii un nou suflu: cel de poveste de iarnă. Așa că niște luminițe frumoase vor prinde aripi către 3 dintre voi. Iată ce veți primi:

3 premii constând din 3 seturi de lumânări lucrate manual în formă de prăjiturele, a câte 4 ”prăjituri”.

Regulile sunt următoarele:

1. Like (dacă nu ați dat deja) paginii mele de FB și paginii Lumânăreselor. Lăsați în comentariu numele cu care ați dat like – verific.
2. Like&share acest post, și lăsați în comentariu link-ul către statusul distribuit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat update-ul pe facebook. ex: just now, 1 minute ago, etc).

3. Să vă înscrieți la newsletter-ul meu aici cu aceeași adresa de mail cu care lăsați comentariul aici pe blog, să pot verifica.

Fiecare persoană are dreptul la un singur entry, nu postați de pe mai multe ip-uri. Un entry în plus (!) – Dacă aveți blog, beneficiați de încă o înscriere bonus dacă menționați despre acest giveaway într-un post, în care să puneți link obligatoriu către www.sigina.ro. Puneți, în comentariul lăsat la mine link-ul către postul vostru, în care ați menționat giveawayul acesta, alături de celelalte condiții de participare și eu vă adaug numele automat încă o dată. Astfel aveți dreptul la 2 entry-uri.

Altfel, fiecare persoană are dreptul la un singur entry. Cerințele 1, 2 și 3 sunt obligatorii, îmi rezerv timp să verific toate intrările și cine nu îndeplinește toate cerințele va fi descalificat. Giveaway-ul se încheie vineri, 14 decembrie, la ora 20.00. Succes și vă aștept cu drag! 😡

Later edit ATENTIE! Daca nu va merge inscrierea la newsletter dati-mi un mail. Trebuie totusi sa primiti mail de confirmare a inscrierii care poate intra in Spam, uitati-va si acolo!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (34)