Featured Review

Cleanse&Care Eye Make-up Remover Boots No 7 (review)

Demachiantul Boots no 7 pentru ochi e un alt produs din goodies bag pe care am început să îl folosesc deja de atunci. E o formulă cu acțiune dublă, care promite să îndepărteze eficient chiar și machiajul rezistent la transfer. E testat oftalmologic, potrivit pentru ochi sensibili, fără parfum, hipoalergenic.
Demachiantul are o consistență apoase și e ușor uleios pe piele, cred că de fapt e un demachiant bifazic. Îmi place ambalajul, e al doilea produs Boots No 7 pe care îl am, primul a fost un primer. Încă de la prima folosire, reacția mea a fost.. wow! chiar curăță din prima, delicat și eificient, cum n-am mai văzut la alte demachiante bifazice pe care le-am avut. Cred că e primul produs de acest tip care chiar curăță super bine: îmbibi discheta, aplici pe ochi și ții puțin acolo câteva secunde să se înmoaie machiajul, apoi stergi și.. se chiar duce! Cu altele mă chinuiam mai mult, trăgeam de piele, abia acum știu cum trebuie să curățe un demachiant bifazic pentru ochi. Cred că o să încep să îmi iau mai multe lucruri de la Boots, se pare că mie îmi priește de minune. Nu știu unde l-au găsit fetele exact, în ce magazin, dar cu siguranță o să scrie în comentarii. N-are parfum, e blând cu ochii dar și curăță excelent. Îl recomand!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Și eu am folosit un demachiant de la Boots No.7 si mi-a placut foarte mult, mai ales ca nu era gras. Avea o culoare verzuie, nu mai stiu exact cum se numea.

  • Sigina noi l-am primit chiar de la Boots.. 😀 Si eu il am si e genial!

  • Eu de la sensiblu imi iau produse Boots. Sunt f multumita de ele

  • Si eu l-am avut in goodie bag dar inc anu am ajuns sa-l folosesc. Vreau sa termin bifazicul farmec mai intai. Produse No7 se gasesc in farmaciile SensiBlu din cate stiu eu.:)

  • M-ai facut tare curioasa 🙂 despre produsele Boots stiu numai de bine :)Pupici draga
    SandraB.ro