Featured Review

Travel-kit Vichy de îngrijire a tenului (review)

A venit vremea să vă povestesc despre produsele luate în primăvară, căci am amânat destul. E vorba de setul de călătorie de la Vichy, pe unul l-am oferit cadou și pe unul l-am păstrat pentru sine. L-am folosit mai mult în călătorii – la mare și mi-am amintit de el pe când mi s-au terminat produsele pe care le foloseam acasă, de curând. Setul se prezintă într-o borsetă de plastic transparentă, foarte ușor de luat, gramaje mici. Costă relativ puțin, nu mai știu cât am dat pe el, în jur de 30 lei sau sub această sumă, așa că își merită banii. În set sunt 3 produse: o loțiune micelară, apă termală, cremă hidratantă, toate varianta mini (eu mi-am reținut și demachiantul din al doilea set așa că am avut 4 produse)

One step cleanser, Purete Thermale demachiant 3 în 1 – demachiere, tonifiere, demachiant pentru ochi este un curățător cremos-lichid, alb, care îndepărtează eficient atât machiajul de pe față, cât și cel de pe ochi. Deși mie îmi place să folosesc loțiune după demachiant, după acesta parcă nu simt nevoia. Totuși, din obișn uință o fac și folosesc loțiunea micelară în miniatură. Când n-o folosesc pe aceasta, folosesc apa termală pe post de loțiune tonică. Cel mai mult îmi place senzația care rămâne după loțiunea micelară, pielea e catifelată și gata pentru aplicarea cremei.

Loțiunea micelară Purete Thermale Vichy: o folosesc pe post de loțiune tonică, fiindcă nu am probleme cu tenul, însă simt că face mai mult decât un tonic facial. Parcă e o altă senzație pe față, parcă e mai proaspătă, mai hidratată. E pentru piele sensibilă, ochi sensibili, a mers minunat după expunerea la soare și merge și acum, curăță, calmează pielea. O ador și o prefer apei termale.

Apa termală Vichy: în afară de faptul că e micuță și drăguță, nu văd să mă ajute cu mai mult decât o face o loțiune tonică normală și, în ce mă privește, loțiunea micelară o depășește ca eficiență. Am folosit această apă în paralel cu apa termală Ivatherm, am simțit o diferență însă nu aș ști să vă spun în ce constă ea, decât că azi vară, dacă o dădeam după soare, mă pișca ușor pielea de la ea. Nu-mi displace apa termală în general, dar până în acest moment nu mi se pare a fi mai mult decât un alt fel de loțiune tonică pentru tenul meu. Mi-e neutră.

Crema hidratantă Aqualia Thermal Vichy: e o cremă ușoară, însă are o putere de hidratare mare, se absoarbe rapid și nu rămâne la suprafața pielii. A fost perfectă pe căldură, e minunată și acum, pe vreme mai rece. Nu îmbâcsește tenul, îl lasă curat, proaspăt, hidratat și foarte plăcut la atingere.

În concluzie vreau să vă spun că mi-a folosit acest travel-kit, e ușor de strecurat în orice geantă, sunt câteva produse cu care poți jongla foarte bine, prețul e mic și, deși e cantitate mică, nu le consumi chiar din 2 utilizări (loțiunea micelară și apa termală se complementează minunat). Merită să vă luați un astfel de kit dacă găsiți în farmacii.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Si eu le am si sunt foarte foarte bune.In general produsele Vichy mi se par de calitate

  • Am folosit si eu lotiunea micelara si nu ne-am impacat prea bine..

  • Eu ma impac foarte bine cu produsele Vichy. Tot ce am folosit de la ei a avut exact efectul pe care l am asteptat.

  • sunt bunute produsele lor si mie imi place sa am travel kit-uri, pentru cand calatoresc pentru training sau in vacanta. Si pretul mi se pare ok 🙂

  • Eu am primit de la o reprezentanta foarte draguta acea mini-apa micelara (sub forma de mostra). Chiar m-a impresionat in bine, desi nu detroneaza mult iubita Bioderma sensibio. Curata foarte eficient si nu m-a iritat. E mai buna decat micelara de la Ivatherm dupa parerea mea. Mi-a ajuns sticluta aceea chiar pentru destul de multe demachieri (eu asa o folosesc).