Featured Lifestyle Review

Regenerarea tenului: microdermabraziune și tratament (Studio Jolie #cluj)

După o vară în care ne facem de cap la plajă, chiar și cu protecție solară, ne liniștim și începem să ne gândim la binele profund al pielii noastre. Așa că luăm măsuri de reparare: întâi exfoliere, apoi aplicarea măștilor potrivite, a cremelor de zi, de seară, pentru pete sau pentru ce avem noi nevoie. Eu m-am lăsat pe mâna specialiștilor și am făcut o vizită la Studio Jolie, pentru o microdermabraziune și un mic răsfăț. Vă amintiți că v-am relatat prima mea experiență cu microdermabraziunea aici? Fiindcă deja nu mai e vară, nu îmi pare rău după bronzul de pe față, care se duce oricum așa de repede! Prefer să am tenul curat și cu o strălucire sănătoasă, care înseamnă printre altele îndepărtarea stratului uscat de pe față. M-am blindat cu informații, iar pașii procedurii de îngrijire au fost următorii:
1. Demachiere cu o Loțiune demachianta soft, fără parabeni, cu o acțiune hidratantă 24%, pentru toate tipurile de ten, în special pentru cele cu tendință spre deshidratare, și care lasă pielea suplă și voluptoasă.
2. Dupa aceea mi s-a făcut tratament cu microderma (abraziune, stimularea circulației) apoi mi s-a pus o mască peel off, ce revitalizează pielea datorită unui cocktail de ingredienți activi, combinând un complex marin cu vit. C pură și extract de gura lupului. Mi s-a spus că polizaharidele marine protejează suprafața pielii ca un film hidratant, vit C pură crește sinteza de colagen și îmbunătățește țesutul de susținere, complexul marin CPA combinat cu gura-lupului au acțiune puternic antioxidantă și antiinflamatoare, prevenind primele semne de îmbătrânire.
3. Un alt răsfăț a fost mmmmasajul facial (știți voi, sunt înnebunită după masaje), la care s-a folosit o crema Maria Galland bogata in elemente nutritive indispensabile pielii și care redă frumusețea tenului, conferind suplețe și emoliere; conținea ceară de albine, ulei de nuci, fosfolipide (active hidratant), vitaminele A si B6 (regenerante).
4. La sfârșit mi s-a aplicat o altă cremă Maria Galland, intensiv hidratantă, cu efect de tonifiere, vitalitate, strălucire.

Ea e Ada, tânăra doamnă ce face minuni cu fața mea 🙂

Toată treaba asta s-a desfășurat săptămâna trecută, joi, și am așteptat să văd cum îmi simt fața după câteva zile. Pe lângă că a rămas nespus de fină și perfectă imediat după, efectul s-a menținut și am un ten de o finețe ca… fundul de bebe 🙂 A ajutat imediat și la ridulețele fine de expresie, dar per total fața arată foarte bine și are o luminozitate naturală sănătoasă. Sunt foarte încântată! Săptămâna asta o să mă întorc la Studio Jolie (din Cluj-Napoca, firește) pentru epilare definitivă cu lumină intens pulsată (IPL), procedură care va dura ceva timp, fiind necesare mai multe ședințe, așa că o să vă țin la curent de fiecare dată! Am emoții&sunt nerabdătoare! Btw, IPL-ul este preferat și de bărbați (mai ales de cei părrroși 😀 ), fiindcă nu doare! 🙂

Și o poză cu ”micul roboțel” depilator cu lumină intens pulsată

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

  • Am sa-ti urmez recomandarea si am sa merg si eu la ei in curand pentru o microderma. 🙂

  • Alina, you’ll love it!!

  • Dragut advertorial,vad ca te-ai specializat in asa ceva

  • Anca Teleojan, ma bucur ca iti place, cred ca ti-ai dat seama si ca am doar colaborari de calitate.

  • Nu neg calitatea celor cu care colaborezi,doar ca ar fi cinstit sa scrie sus la inceputul articolului Advertorial.Asta e o problema generala pe bloguri,nu doar la tine si care pe mine,una, ma deranjeaza ca nu e semnalizata corespunzator

  • Anca draga, advertorialul nu tine seama de client, da banii si da-i sa mearga cu laudele. Aici nu e asa. Intra doar ce zic eu ca e ok si merita – da, imi permit. Pana la urma, sunt recomandarile mele.

  • este vreo problema daca imi fac microdermabraziune maine iar poimaine merg la mare si ma expun razelor solare(cu crema de protectie desigur)multumesc

  • elena, cu crema de protectie nu cred, dar cel mai bine suni la salon si intrebi inainte de a-ti face programarea

  • multumesc frumos de raspuns.Am sunat la salon si mi a spus ca nu e nicio problema cata vreme nu ma expun 5 zile la soare si aplic crema cu spf50.