Featured Review

Prima experiență de vopsire de sprâncene

Cochetez demult cu vopsirea sprâncenelor însă am amânat mult momentul deoarece ceea ce vedeam în jur, la alte persoane care urmau/făceau această procedură, nu mi-a plăcut deloc. Am avut nevoie de asigurarea că mă las pe mână bună și am găsit-o. Tot la Lidia, la Boulevard, singura care îmi place și cum mă pensează de fiecare dată, până acum. Lidia a revenit de curând din Londra de la un seminar, și și-a adus tot felul de chestii de uz profesional, printre care și vopselele de sprâncene. Eu sunt pretențioasă la conturul pentru ten deschis și păr blond-alb ca și al meu, știți că îmi plac contrastele mari păr/ten/ sprâncene, însă în momentul în care vreau ceva apropiat culorii mele, apoi trebuie să fie perfect armonios. Lidia a adus o vopsea saten-gri închis, perfectă pentru blondul platinat sau cenușiu, dar și pentru șatenuri. Mie una nu-mi plac marourile-mahon pe sprâncene, cum am mai văzut. Mă dezgustă. Am stat cu vopseaua cam 10 minute pe sprâncene și, bineînțeles, m-am fâțâit cu nerăbdare pe pat și am făcut niște poze. Adevărul e că îmi place foarte mult cum arăta și cu vopseaua în sine pe sprâncene, așa că data viitoare cred că voi opta pentru o culoare mai închisă! Vă pun o poză cu vopsea și una după vopsire. (Click pentru mărire)

Și alte poze cu vopseaua pe sprâncene, fâțâindu-mă pe pat.

Ce să spun, consider că prima experiență de vopsire a sprâncenelor a fost pozitivă, mă mai duc! Să vedem o dată la cât timp va trebui să le reînnoiesc. Vopsitul sprâncenelor vă costă în jur de 16 lei la Lidia, dacă vă intere.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • Cam 2 saptamani te va tine din cate am observat eu, de la demachiere se duce din culoarea lor 🙂

 • Super! Ce frumoase sunt 🙂 Si eu le mai vopsesc, dar dupa vreo saptamana se cam duce, la sprancene rezista mai putin, de la spalatul pe fata de 2 ori pe zi, presupun. anyway, merita si e mult mai usor decat sa le creionezi in fiecare zi. Eu totusi le si creionez, pentru ca le am rare si nu sunt super conturate doar din vopsea. 🙂

 • Ioana, minunat, ma duc sa le fac mai negre, ’cause I like:)

 • CorinaP, multumesc, mi-as dori si eu sa le am foarte dese, dar nu sunt eu paroasa de felul meu asa ca cred ca o sa ma incumet si la o tatuare, pentru umplerea golurilor. Le face o alta tipa la Boulevard, iese foarte natural si misto!

 • Buna , eu am o intrebare care nu are legatura cu postarea aceasta .. insa spune-mi te rog,cum ti-ai facut parul asa ?????

 • Lia, cu presa ondulatoare, vezi postarea anterioara

 • Culoarea ti se potriveste foarte bine! Nu cred ca ar trebui sa le faci mai inchise, dar avand in vedere ca este ceva temporar…cum vrei, poti incerca 🙂 Like!

 • Imi place atat culoarea cat si forma sprancenelor tale :X .Un pensat cat costa? 😀

 • Foarte faine, si culoare si forma. Pe mine una vopsitul nu ma tine prea mult… sa zicem cam o saptamana asa, insa se intretin mult mai usor cu creionul daca sunt vopsite. Nu prea pot scapa de maroniu avand in vedere ca nuanta parului meu e un cognac, dar mie imi place atata timp cat nu e prea roscat. Pensat+vopsit cat e?

 • Sandra, nu cred ca depaseste vreo 30 lei

 • Ana, nu mai stiu, vreo 15 lei?…n-as vrea sa vb prostii, dar nu costa mult