Blond Hair Featured Outfits

Outfit: leather – head to toe

Cine spune că pielea (naturală sau ecologică, de care o fi ea) stă bine doar pe persoane foarte slabe, spune tâmpenii 🙂 Depinde cum o porți, pentru fiecare se găsește o variantă – o geacă, un sacou, pantaloni sau cizme peste genunchi. Adică dacă nu vrei să scoți în evidență niște picioare groase, poate optezi pentru geacă/sacou, dacă, dimpotrivă, vrei să atragi atenția la picioare și să o distragi din alte zone, optezi pentru niște colanți/pantaloni piele sau imitație (aviz silueta tip măr).

Vremea rece mohorâtă m-a inspirat la piele din cap până-n picioare, la care am adăugat o coamă pe cinste (și părul mă inspiră mult, dacă știu ce mi se face în cap dinainte, iar acum m-am dus țintit) realizată de Crista, la Boulevard, ca de obicei. Vorbind de păr acum, ce vedeți voi aici e o coafură simplă, realizabilă acasă dacă aveți presă ondulatoare, dar nu prea recomandată de stiliști fiindcă presa usucă/arde părul destul de tare. Merge o dată-n an. La mine e acea dată-n an 🙂 Totuși, ați avea o variantă să faceți părul aproximativ la fel, fără să-l stresați: împletirea de codițe.

N-o să iasă atât de perfect și precis, ci asemănător, dar măcar e sigur pentru părul vostru. Cu presa (ondulatoare și creponată) am avut și eu experiențe când dețineam așa ceva – acum vreo 7 ani și să pot spune că usucă îngrozitor părul dacă o folosiți în mod curent. Mă rog, am obținut acea coamă de leu care-mi trebuia mie, dacă vă place și vouă aș aprecia Like&Share 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • Sunt faini colantii, mi s-a pus si mie pata ca vreau o pereche 🙂

 • Iti sta foaaarte bine asa si parul e superb!!! Il ador 😡

 • deci da…arati superb, eu chiar am gandit ca persoanele mai pufoase nu e tocmai indicat sa poarte piese din piele dar iti sta superb deci mitul e spulberat!

 • Andra, sunt Pieces si i-am luat f ieftin de la Jack&Jones 🙂 daca esti din cj…

  Antigoni mersi:)

  Carmen da, depinde ce scoti in evidenta. O salopeta nu stiu daca m-ar avantaja, dar you never know 😛

 • Looks awesome, vreau si eu o pereche burgundy ;x

 • Koko, cum e treaba cu colantii? :)) De fiecare data cand postez imi amintesc de faza aia :))

 • Stimata doamna, aratati superb 🙂
  In capul meu ar fi mers in poza si o motocicleta din aia superba, se potrivea cu tinuta 😉
  Dar tu arati f bine cu sau fara decor 🙂

 • Flory, multumesc 😛 nu sunt fan motociclete 😀