Lifestyle

3k Likes Giveaway: Cremuțe și dresuri

Astăzi e o zi specială pentru mine, dar vă cadorisesc eu pe voi, în baza promisiunii făcute la giveawayul Jolidon. Sper să vă placă premiile oferite prin amabilitatea Cosmetic Plant, pe partea de cosmetice și Sosetaria.ro, pe partea de dresuri.

Așadar avem: 5 premii de la Cosmetic Plant, fiecare constând într-un set de două creme – gommage cu gălbenele și cremă hidratantă cu gălbenele, vit A, e și pantenol.

Apoi avem: 10 perechi de ciorapi frumoși de la Sosetăria din dresurile colorate de 15 den Laura Baldini, perfecți pentru toamna însorită! (mărimea mi-o comunicați ulterior, câștigătorii).

Un total de 15 premii merge spre voi, bineînțeles, cu îndeplinirea următoarelor condiții:

1. Like (dacă nu ați dat deja) paginii mele și paginii de FB Cosmetic Plant și paginii de FB Sosetaria. Lăsați în comentariu numele cu care ați dat like celor 3 pagini – verific.
2. Like&share acest post, și lăsați în comentariu link-ul către statusul distribuit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat update-ul pe facebook. ex: just now, 1 minute ago, etc).

(3. Opțional) Dacă aveți blog, beneficiați de încă o înscriere bonus dacă menționați despre acest giveaway într-un post, în care să puneți link obligatoriu către www.sigina.ro, www.cosmeticplant.com și www.sosetaria.ro Puneți, în comentariul lăsat la mine link-ul către postul vostru, în care ați menționat giveawayul acesta alături de celelalte condiții de participare și eu vă adaug numele automat încă o dată. Astfel aveți dreptul la 2 entry-uri.

Altfel, fiecare persoană are dreptul la un singur entry. Cerințele 1 și 2 sunt obligatorii, îmi rezerv timp să verific toate intrările și cine nu îndeplinește toate cerințele va fi descalificat. Câștigătoarea de la giveaway-ul anterior 3k Likes nu poate să mai participe la acest giveaway. Succes și vă aștept cu drag! Giveaway-ul se încheie joi, 11 octombrie, la ora 20.00.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (79)