Lifestyle

3k Likes GIVEAWAY: compleu (2 piese) JOLIDON

După cum v-am anunțat pe Facebook, sărbătoresc faptul că am trecut de 3 mii de likes pe fanpage împreună cu voi și cum altfel decât mulțumindu-vă vouă pentru faptul că sunteți acolo și că mă urmăriți. Sper să rămâneți alături de mine, fie că mă urmăriți demult, fie că mă urmăriți de o zi 🙂 Am plănuit o serie de giveaway-uri care vor urma unul după altul (după ce se încheie acesta, va exista altul, diferit). Câștigătorii unui concurs nu vor putea să participe la următoarele, pentru a lăsa șanse și altora. Astăzi vă ofer un compleu, prin amabilitatea Jolidon. Vă puteți alege modelul de aici și să lăsați link cu modelul preferat și mărimea după îndeplinirea condițiilor de mai jos.

Condiții de participare:

1. Like (dacă nu ați dat deja) paginii mele și paginii de FB Jolidon Romania. Lăsați în comentariu numele cu care ați dat like celor 2 pagini.
2. Like&share acest post, și lăsați în comentariu link-ul către statusul distribuit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat update-ul pe facebook. ex: just now, 1 minute ago, etc).

Dacă aveți blog, beneficiați de încă o înscriere bonus dacă menționați despre acest giveaway într-un post, în care să puneți link obligatoriu către www.sigina.ro și http://shop.jolidon.ro/. Puneți link-ul către postul vostru, în care ați menționat giveawayul acesta alături de celelalte condiții de participare și eu vă adaug numele automat încă o dată. Astfel aveți dreptul la 2 entry-uri.

Altfel, fiecare persoană are dreptul la un singur entry. Toate cerințele sunt obligatorii, îmi rezerv timp să verific toate intrările și cine nu îndeplinește toate cerințele va fi descalificat. Succes și vă aștept cu drag! :* Giveaway-ul se încheie miercuri, 3 octombrie, la ora 20.00.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (73)