Featured Lifestyle Review

Curățenia de toamnă a unghiilor: J’adore pedichiura-spa!

”Curățenia” de toamnă a aspectului exterior, după ce toată vara l-a bătut soarele, vântul, vacanța – ah, greu a fost 😀 începe de la picioare. Toamna asta am decis să încerc ceva nou, pedichiură cu spa pentru picioare. Am pășit la salon J’adore, unde îmi programasem în prealabil pedichiura. Mi-a plăcut interiorul, dar maaai ales fotoliul pe care aveam să tronez ca o regină, așa, vreo oră.

Trebuia să merg, că nu se mai putea: labele picioarelor mele arătau ca după război. Urme de război cu valurile mării, cu nisipul ce îl păstrau pe undeva pe sub unghii (nasol, da) și cu tot felul de încălțări comode sau incomode. Cred că niciodată n-a trecut atâta timp fără să-mi fac pedi, așa că am meritat fotoliul de regină, fiindcă m-am pregătit psihic pentru muuultă treabă la picioarele mele…

Figură de om relaxat.. 😀

Doamna Ramona ”rășpălește” super ”morcovul” (așa mă amuz eu să zic, mi se pare că operațiunea de curățare a tălpilor sună ca și atunci când curăț eu morcovii ;)) ), ai zice că a făcut asta toată viața. Dar de fapt a lăsat domeniul economic pentru a se dedica mani-pedi – un domeniu mai estetic și mai puțin stresant!

În prealabil, am fost pusă la înmuiat într-un vas superb, cu o pastilă antiseptică și relaxantă în apa de înmuiere. După ”rășpălire” (adică îndepărtarea stratului cornos, bătături, piele moartă), am scăpat și de unghiuțele prea lungi, căci mai aveam puțin și se auzeau când călcam desculță pe podea, ca la cățeii și psicile de apartament :)) Glumesc, evident, dar erau disconfortante. Niciodată n-am înțeles femeile care poartă unghiile de la picioare lungi (altele și stiletto, ca la acvilă), pentru că mie îmi place să le port scurte-scurte. S-au efectuat toate operațiunile de ”toaletare” a unghiilor, mărturisesc că n-am văzut atâta pasiune și dedicare până acum. La terminarea pedichiurii fiecărui picior, am primit câte un masaj adevărat, labă-gambă până sub genunchi, absolut fantastic. Și nu masaj oridecare, ci cu drenaj limfatic, pentru a scăpa de senzația de ”picioare grele” și de a ameliora circulația sanguină. Ce să vă spun, am fost în extaz și m-a trecut rău de tot să shruiesc pe toate rețelele de socializare momentele prin care treceam :)) Ca să mă răcorească, Sebi și Cami (deținătorii salonului J’adore, afacere de familie), m-au servit cu apă, cafea etc. Mi s-a curățat pigmentul galben imprimat în unghie de oja roșie pe care o avusesem și în jur, mi s-a aplicat dezinfectant pe zonele scormonite din jurul unghiilor – absolut tot ce era nevoie, muncă de sisif din punctul meu de vedere. La sfârșit, unghiile arătau atât de frumos, că mi-a fost milă să mai punem lac colorat pe ele. Dar totuși am făcut-o. Dilema zilei a fost alegerea culorii.

Lacurile de unghii de la Peggy Sage sunt foarte frumoase, numai roșul are nu știu câte nuanțe. Într-un final am optat pentru Candylicious, un roz bombon frumușel, nu înainte de o bază transparentă, să nu mi se mai îngălbenească unghiile așa. La sfârșitul lăcuieții mi-a șters greșeluțele invizibile cu un creion corector, foarte elegant. Am uitat să vă spun că am primit papucei de unică folosință, rrroz (jos în foto). Ce să vă spun, sunt impresionată. Doamna Ramona lucrează foarte bine și mai face și un masaj/drenaj fenomenal.

Cred că n-am mai avut o pedichiură așa relaxantă până acum. Oricum, dacă vreți, găsiți salonul pe facebook și numere de contact. E situat în Gruia, chiar lângă stadionul CFR. J’adore mai oferă și servicii de hairstyling, pentru femei și pentru bărbați deopotrivă.

Poze before și after (înainte de lăcuire)Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Ce pofta de pedi mi-ai făcut … Ce prețuri au?

  • lavi 45 lei pedi 30 mani

  • Nu pot sa iti explic cat de tare ma bucur ca in sfarsit s-a deschis un salon si la noi in cartier! imposibil sa nu dau Big Like! 🙂

  • Bernadett Baja e chiar vizavi de Heavenue 🙂 Cred ca multi apreciaza asta, si de la CFR vin la coafor/frizerie

  • Tocmai am trecut si eu printr-o experienta similara, dar in alta tara.. sunt curioasa de ce are acolo denumirea spa? Chiar si la mine in orasul natal, undeva in Mures, primeam acelasi tratament la salonul la care mergeam cand inca eram in Romania si numele “serviciului” era pedichiura si atat.. oricum, nu prea iti vine sa te urnesti din fotoliu dupa asa tratament.. mai ales dupa partea de masaj.. eu aici platesc 38 de euro! :(((

  • Mihaela, n-are denumire spa, eu i-am zis asa. fiindca am primit un masaj pe cinste

  • aaaa….no more before and after