Outfits Shopping

Today I Love: accesorii #TopShop & noii ochelari de soare rotunzi Zara

Uitându-mă în urmă, la outfituri, îmi dau seama că cele mai mișto sunt cele în care port articole pe care le-am iubit tare la momentul respectiv. Cu toate că am multe lucruri care-mi plac, cele ce urmează sunt dintre most loved now. Voi aveți astfel de lucruri/perioade?
Mi-am dorit enorm un colier minimalist, simplu, auriu, shiny. Nici nu m-am gândit că, dacă îi arăt soră-mii poze cu cam ce aș vrea, îmi va gasi exact acele lucruri. Mi-a făcut o mega surpriză, sunt foarte încântată de accesorii.

Înainte de acestea, luna asta, am avut o criză de shopping de coliere și am mai achiziționat câteva. Le puteți vedea și aici, însă mai am și altele. Din cele de mai jos, preferatul meu e primul. E un mix de auriu și muștar, se prinde la spate cu magnet.

Când am văzut ochelarii rotunzi de la Zara, am rămas vreo 2 zile cu gândul la ei. Nu de alta, erau din colecția nouă, deci cam scumpi, având în vedere că nu sunt tocmai de calitatea celor de la optică medicală. După ce am cercetat piața și am văzut cam cum sunt și ochelarii rotunzi de la standurile de ochelari ieftini, am ajuns la concluzia că cei de la Zara sunt mai potriviți: sunt mai mari, iar ce am găsit eu erau cam micuți și-mi făceau fața să pară mai mare. Aveți grijă la proporții când vă luați ceva! Scrie pe ei că au filtru UV, protecție 100%. La calitatea lentilei eu sunt super pretențioasă, iar aceasta nu se ridică la nivelul lentilei Polaroid (cei mai de calitate ochelari ai mei, la ora asta). Dar se vede ok, îmi plac enorm! Vouă vă plac ochelarii rotunzi? Cred că sunt de departe cea mai veche formă de ochelar! (click pe oricare din poze pentru mărire). :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (15)

 • Sunt super stylish si IN draga mea.
  Te felicit. Sa le porti cu atitudine!
  😛

 • Awwww ce cute sunt colierele <3 Asteptam cat mai multe outfituri cu ele <3
  P.s. Trebuie sa iesim la pizza aia de care ziceam,sau macar la un juice 🙂
  SandraB.ro

 • Colierele sunt mortale, de ochelari nici nu mai zic.Mi-am luat si eu niste rotunzi din C&A, si sunt innebunita dupa ei,imi aduc aminte de cei ai lui Johnny Depp din Public enemies.Sa te bucuri de noutati!

 • Ce frumos e colierul auriu!:X

 • Gulerasul auriu e super 🙂

 • Maia Marcu, multumesc :* 🙂

 • thanks all folks 😛 :*

 • Emanuel, multumiri individuale, mon cher 😛 :*

 • Sandra, iesim!