Nails

NOTD: Access all areas by Ciate

După ce mi-am schimbat forma unghiilor nu am mai prea venit cu NOTD-uri, așa că m-am gândit să vă arăt câteva din culorile care îmi plac actualmente. Primul notd pe care vi-l arăt e cu Ciate, nuanța Access al areas. Am câștigat lacul la un concurs pe Facebook la Beauty In A Bottle, nici nu mă gândeam că va pica frumusețea asta de lac la mine. Inițial alesesem Tweed, dar nu mai era și am optat pentru acest portocaliu superb. Este mat, cred că e singurul meu lac mat by default, eu în general optez pentru cele cu luciu, deoarece am matifiant separat. Dar e adorabil și cred că îl pot face și lucios cu un top coat normal.

Împreună cu lacul mi-a fost trimisă și o cremuță de mîini OPI, din aceea îmbătător mirositoare, o ador! Am avut și eu demult una, o puteți vedea aici. Pachețelul era strașnic păzit de un bilețel personalizat, scris de mână, cu dedicație. Foarte frumos, am fost impresionată!

Încă 3 lacuri mi-au luat mie ochii luna asta, de la Farmasi (117 cel verde și 97 visiniul) și Golden Rose (132 argintiul). Mărturisesc că nu mă dau în vânt după argintiul acesta, îmi place însă enorm 102-ul de la Flormar.

Voi ce frumuseți ați mai descoperit în materie de lacuri de unghii?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Superba nuanta verde de la Farmasi :X