Review

Compania Flormar, preluată de grupul Yves Rocher

Grupul Yves Rocher a achiziționat capitalul majoritar al Flormar, urmând ca aceasta din urmă să treacă sub tutela și expertiza specialiștilor de la Yves Rocher. Se pare că Flormar intră într-o nouă etapă de dezvoltare, ca specialist în produse de machiaj, cu o poziționare competitivă centrată pe înaltă calitate la prețuri avantajoase, vine în completarea brandurilor din grupul Yves Rocher.

Grupul e una din cele mai mari companii de produse cosmetice din Franța, iar Flormar, care realizează 50% din vânzări în Turcia și 50% în Europa de Est, Africa, Estul mijlociu, va avea ocazia să crească și să se dezvolte în cadrul Yves Rocher.

Eu personal nu mă dau în vânt după Yves Rocher, mai am câte o chestiuță de la ei, au un marketing catchy, atractiv și produse ok, dar după Flormar mă dau în vânt teribil (e singura firmă de cosmetice la preț accesibil de o calitate foarte bună, poate chiar decât e.l.f.). Mie mi se pare un beneficiu enorm pentru Yves Rocher, în primul rând că își completează ”paleta” dar și pentru că nu iau niște produse ”de la colțul străzii”, vorba aceea. Așa că aștept cu maaaare nerăbdare și cu sufletul la gură un Flormar în care se investește și mai mult decât s-a făcut. Am încredere că produsele vor fi și mai bune (sper să n-avem surprize). Le urăm mult succes!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Ma bucura stirea, insa nu-mi place faptul ca Yves Rocher e scris gresit aproape peste tot in articol 🙂 O seara buna!

  • Oh, sper sa nu mareasca preturile in asa hal cum au facut cu produsele lor… Sincer, nu ma prea incanta ideea, dar sa speram ca nu vor fi schimbari majore, sau cel putin, nu schimbari negative…

  • ani, ca sa vezi cat de apropiata sunt de brand 😛 l-am scris la mega oboseala, noaptea, mersi ca m-ai atentionat

  • Ammm, sunt cam sceptica si vorba ta, sper sa nu avem surprize (neplacute)