Featured Lifestyle

Păreri după o lună de Detoxicolon!

Am rămas că revin cu impresii asupra Detoxicolonului de la Dacia Plant, la fel și câștigătorii. Deoarece 2 dintre câștigători nu mi-au mai răspuns, deși au avut arhisuficient timp să o facă, aceștia nu mai au dreptul să participe la giveaway-urile de la mine de pe blog timp de 6 luni, oricare ar fi acestea. În schimb, am acceptat review-ul unei noi persoane, așa că veți avea 4 impresii asupra Detoxicolonului, fără a mea. Părerea mea: am încercat din curiozitate și eu Detoxicolonul, deși am un regim de viață cu care pot să mă laud, deci nu prea cred că adun multe toxine. Prima impresia e legată de aspectul produsului: neutră, dar foarte pozitivă asupra informațiilor de pe ambalaj. Conține foarte multe detalii, te poți informa foarte bine asupra destinației, acțiunii, utilizării produsului. Mirosul e ok, neutru, gustul produsului e unul care ridică probleme unora din persoanele pe care îl încearcă, deoarece este foarte amar. Pe ambalaj aveți variante de ingerare a produsului, pentru cei foarte sensibili la asta. Eu nu am nicio problemă cu gusturile, dacă cred că îmi face bine, înghit și pelin, no problem. N-am fițe de acest gen. Varianta pe care am folosit-o eu este următoarea: o lingură de supă de produs direct în gură și imediat înghițirea lui cu câteva guri de apă. Înghiți progresiv ce produsul din gură, nu tot odată, că se umflă în contact cu apa și riști să te îneci. Așa aproape nu mai simți gustul și reduci la minimum expandarea pulberei înainte de igerare. Apoi bei cantitatea de apă necesară după, și vei simți că se umflă în stomac, conferind senzație de sațietate. Mie mi-a picat bine să fac acest lucru seara, dacă mă bâzâie foamea la o oră necorespunzătoare, să îi tai elanul. E excelent pentru tăierea poftei de mâncare seara, conferind volum în tractul gastrointestinal și absorbind acidul ”rozător”. Am simțit o senzație de confort gastrointestinală, mai ales în ocaziile în care mă simțeam balonată (luam și eliminam rapid gazele). Reglează scaunul genial, cât am luat am avut scaun și de 2 ori pe zi, după ce nu l-am mai luat, doar 1 dată pe zi, dimineața, ca ceasul. Nu știu dacă m-a ajutat la slăbit, că nu am urmărit asta deloc la el, de fapt asta poate fi un efect secundar. Efectul primar e de curățare a organismului. Vă invit să citiți și părerile altora:

Nicoleta C. ”Cutia am primit-o foarte repede. După ce am citit instrucțiunile de utilizare nu am crezut într-un efect garantat, însă acum, după mai bine de 25 de zile știu că m-am înșelat! Mi-a placut că a ajuns sigilata cutia și înăuntrul ei se afla o linguriță pentru masurat. Pe cutie gasesti multe informatii de folosire – eu l-am folosit o data la 2 zile iar cantitatea in primele 3 zile a fost de 2 lingurite luate împreună cu iaurt natural apoi am crescut doza cu câte o linguriță pe zi, până la 6 lingurițe. Pentru mine a fost usor de ținut și recomand administrarea cu iaurt natural sau apă necarbogazoasă. Pot spune cu mâna pe inimă că după 25 de zile mă simt mult mai bine și tenul meu este mult mai curat , spre surprinderea mea ( nu știu dacă are vreo legatură dar nu-mi mai cade parul ). Dacă soțul meu nu a avut curajul să-l testeze, sora mea a fost cea care a încercat și, fiind mulțumită de rezultat, a cumpărat o cutie pentru familia ei – pentru cei interesati Detoxicolon conține 15 plante medicinale + ZEOLIT, unde zeolitul este un bun adjuvant în: detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrită hiperacidă, infecții intestinale, infecții virale și bacteriene. Datorită proprietății de absorbție ale toxinelor, pulberea de zeolit este recomandată persoanelor care suferă de cancer. Eu am putut lua fără probleme, nu a fost ceva care sa nu-mi placă, mă așteptam la un gust mai deosebit, dar rezultatul a meritat fiecare înghițitură. Mai mult, prietenele, cumătra, mama, cumnatele vor și ele să încerce, când ies cu copiii în parc am mămici cu care discut despre tot felul de produse, printre care si Detoxicolon. Cu drag Nicoleta.”

Mulțumesc Nicoleta, dacă mă întrebi pe mine, cred ca toxinele mobilizate la tine au lăsat apoi loc absorbției de nutrienți (inclusiv pentru păr), procese care puteau fi blocate de către toxine, înainte.

Camy Nechita „Am luat 3 lingurite dimineata cu jumatate de ora inainte de masa si 3 lingurite seara, la fel cu 30 de minute inainte de a manca. Eu am baut produsul intr-o cana cu apa normala, de la robinet. Nu m-a deranjat in niciun fel gustul. Apoi imediat dupa administrare, mai dadeam pe gat inca o cana cu apa. Ehh….aici a fost un pic mai greu pentru a 2-a cana nu prea mai voia sa intre, dar faceam tot posibilul. Iarasi foarte greu pentru mine a fost faptul ca pe perioada curei a trebuit sa beau aproximativ 2-2.5 litri de apa pe zi. Eu nu prea beau apa in general (stiu ca nu-i bine, dar daca nu intra, nu intra), asa ca niciodata nu am ajuns la performanta de 2.5 litri. Au mai fost zile in care am putut bea 2 litri, dar in majoritatea zilelor au fost cam 1.5. 🙁 Daaar…..cea mai buna parte a acestei cure a fost faptul ca am scapat de constipatie. Vreau sa zic ca timp de 21 de zile am avut scaun zilnic, ba cateodata si de 2-3 ori pe zi. Suuuper! Scapasem de balonari, senzatii nasoale de plin si mai stiu eu ce aveam inainte. In schimb, nu am slabit un gram. :)) Dar asta nu a fost vina saracului Detoxicolon, ci a mea. Pe cutie scrie clar ca daca vrem rezultate foarte bune, pe perioada curei trebuie consumate mai multe legume si fructe, si cina sa nu sara de ora 19. Eh…eu nici nu am avut de unde manca fructe si legume (sunt scumpe, mai ales fructele, si le dam la copii doar) si nici masa de seara nu a fost inainte de ora 19, ci tot pe la 22-22.30 (cu asta m-am procopsit din perioada sarcinii si nu mai pot scapa de acest obicei). Dar, per total, am fost extrem de multumită de acest produs. Mai ales in conditiile in care am pornit la drum foarte sceptica (mai consumasem produse care promiteau acelasi lucru si nu au dat niciun fel de rezultate). Insa cum tot ce-i frumos si bun se sfarseste, acum, intr-o saptamana de cand am terminat cura am avut scaun de doar 2 ori. De 2 ori in 7 zile. :((( Au revenit balonarile si toate cele de dinainte. Imi vine sa urlu. Dar poate asta mi s-a intamplat doar mie, depinde de organism. Chiar sunt curioasa sa aflu si alte pareri. Asa ca, acestea fiind spuse, te pup Sigina si iti multumesc inca o data pentru sansa pe care mi-ai dat-o de a incerca acest produs.”

Mulțumesc Camy. Din ce-mi spui tu, stilul tău de viață nu e prea grozav. Trebuia să tai pofta de mâncare de după ora 7 cu Detoxicolonul și să încerci să scapi de acest obicei. Încearcă să găsești un deal bun pentru fructe. Nu cele de la hipermarket, ci cele din piață, de sezon. Sunt scumpe la început, apoi le mai scade prețul. Nu știu ce să zic, dacă te întorci la aceleași obiceiuri alimentare nu ai făcut mare lucru… Cat despre cei 2 l de apa, nici nu e indicat sa ii bei ca rața, și paharul acela de 250 ml trebuia luat câte o înghițitură și, ai fi văzut că, în decurs de jumătate de oră ar fi încăput fără probleme. Multe persoane fac greșeala să bea o cantitate de apă exagerată o dată, nu se face așa, se bea câte o gură, des, în cursul zilei.

Carmen Leahu:  ”Am terminat Detoxicolon acum cateva zile, insa mie nu mi-a ajuns flaconul decat pentru 18 zile cu toate ca am administrat lingurite rase. Ma simt datoare sa impartasesc experienta mea cu Detoxicolon. In primul rand vreau sa spun ca am inceput aceasta cura din dorinta de a slabi cam 2 -3 kg si nu pentru ca as fi avut probleme cu constipatia. In fine, intr-adevar mi-a reglat ceas tranzitul intestinal, nu am slabit deloc, dar nici nu am tinut o dieta, mi-a dat intr-adevar o stare emotionala de bine si o stare de relaxare la nivelul abdomenului. Ramane de vazut daca intr-adevar se mentine tranzitul foarte bun si acum dupa ce am terminat tratamentul. Ceea ce a fost foarte greu de suportat a fost gustul extrem de amar… bineinteles dupa gustul meu. La cateva zile deja simteam ca nu mai pot…atat de greata imi era incat am si vomitat o data. Eu am luat Detoxicolon cate trei lingurite, dimineata si seara, pentru a-l putea bea puneam apa in pahar doar cat sa transform praful intr-un gel moale pe care il inghiteam mult mai repede si mai usor decat intr-o cana 250 ml de lichid incredibil de amar, care oricum se transforma intr-o anumita masura in gel mai ales pe ultimele inghitituri, pentru ca nu reuseam sa beau dintr-o data toata cantitatea. Si dupa ce terminam gelul astfel format sau ma rog in timp ce luam lingurita cu lingurita beam 1 l de apa si intr-adevar 2,5 l pe zi daca nu chiar mai mult. Este bine de stiut un lucru, totul depinde de organism si cum nu suntem niciunul la fel, trebuie sa-ti iti dai seama ca la fiecare dintre noi Detoxicolon isi face alfel efectul. Precizez ca nu am mancat paine, carne sau dulciuri, dar asta nu o faceam nici inainte de a incepe cura cu Detoxicolon, iar miscare fac in fiecare zi. Cam asta a fost experienta mea cu Detoxicolon. Sa va fie de bine tuturor si sa aveti grija nu numai de corp, dar si de minte si de suflet. Sanatate si numai bine!Multumesc pentru increderea acordata!!!!”

Mulțumesc și eu pentru review, Carmen.

Brigitta: Asa cum am promis, am revenit cu rezultatele dupa 3 saptamani de cura cu Detoxicolon. Sa incep cu gustul, intr-adevar e destul de rau, prima zi l-am facut cu 250 ml apa, am crezut ca mor pana am terminat paharul. Dar cum omul invata din greseli, a doua zi am inceput sa il fac altfel, praful amestecat cu putina apa, pana s-a facut ca un gel. De baut l-am baut asa: o gura de pasta, vreo 3 guri de apa, pana il terminam. 🙂 Primele 3 zile am stat mai tot timpul la baie, apoi s-a reglat la 2 scaune pe zi. Apoi au inceput sa imi apara cosuri peste tot, dar dupa a doua saptamana si problema asta s-a rezolvat. Pana la sfarsitul curei am scapat si de balonare si de usoara jena pe care o simteam in zona ficatului, inainte de incepere curei. Si pe langa toate astea, am dat jos 5 kg (e drept aveam de unde…), fara un regim foarte drastic. Per total eu sunt foarte multumita de acest produs, Detoxicolon.”

Mulțumesc Brigitta!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (21)

  • Am si eu o intrebare pentru Camy Nechita. Tu ce mananci daca fructele si legumele sunt scumpe? ce poti sa gasesti cu 2 lei? mananci numai paine goala? Fructele si legumele eu zic ca sunt acceptabile ca pret. Mai ales ca la o masa nu mananci un kilogram ci o bucata. Ceva tot mananci. Deci pe ce dai banii ca sa iasa mai ieftin?

  • Roxana, astazi de exemplu, pana la ora asta (19.20) am mancat o farfurie cu mancare de fasole verde cu usturoi. Ieri, dimineata niste felii de paine unse si seara niste snitele de pleurotus. De obicei, fac o oala de ciorba si o cratita de felul 2 care ne ajunge o saptamana. In felul asta ne ajung banii de la o luna la alta. Asta e.

  • Camy Nechita, nu stiu cu ce te ocupi, nici nu conteaza; vroiam sa iti spun ca daca iti place sa scrii si ai cate 2 ore libere pe zi, as putea sa te ajut sa ai niste venituri suplimentare care sa iti imbunatateasca stilul de viata; personal nu castig nimic din asta, cunosc oameni care au nevoie de editori; daca ai timp si te intereseaza, te rog sa ma contactezi la stilistele@gmail.com.
    Te pup, Ioana

  • Sigina, eu iau de vreo luna tarate de psyllium, cred ca si Detoxicolon contine asa ceva. Sunt tasteless si senzationale pentru detoxifiere, dar si pentru slabit, in ciuda regimului meu haotic datorat jobului.
    @Carmen: Incearca niste chestii pe fiecare sezon in parte. Inlocuieste feliile de paine unse (cu margarina, presupun, care e criminala) cu doi-trei castraveti proaspeti sau o salata verde, chestii care sunt ieftine in perioada asta. Elimina cat poti tu din paine, pentru ca duce la obezitate, desi este satioasa. Fructele nu sunt musai bune, contin mult zahar, dar sunt alte chestii sanatoase super ieftine vara. Pana la urma, esti mamica si copiii au nevoie de tine sanatoasa.

  • Multumesc pt sfat, Cristina. Am sa incerc pe cat se poate. Va pup!

  • @Carmen: Spor. Sa stii ca psyllium de care zic eu e foarte ok ca pret, 10 RON un plic pentru o luna, si iti revii cu tranzitul. Il gasesti la plafar.

  • Oky-doky. Retinut. :*

  • Chiar ma intrebam cum e detoxicolon ca am vrut si eu sa imi iau:). Treaba cu gustul nu mi se pare groaznica, eu am baut ceai de anghinare la viata mea si dupa ceaiul ala pot sa mananc cam orice, nu exista mai rau :))

  • Roxana, mi se pare foarte deplasat sa intrebi asa ceva, cred ca fiecare daca si-ar permite ar manca numai fructe de mare si foie gras insa lucrurile nu stau asa pentru toata lumea, din pacate foarte multa lume pune sanatatea pe planul 2 pentru copii si atunci cand esti mama nu mai esti tu pe primul plan.

  • @Lavi: observi ca nimeni nu a catadicsit sa o bage in seama, ca a fost dincolo de deplasare ceea ce a facut ea. EU am vazut-o pe mama in Carmen, pe vremea cand eram noi mici, si stiu ce vrea sa spuna si o admir.
    @Carmen: :* Spor la mancat salata verde :)) O sa te faci sexy 😀

  • Carmen, eu insist cu nemancatul dupa ora 7 🙂

  • @Sigina: de fapt, nemancat cu trei ore inainte de culcare, ca daca o tine copilul treaza dupa 12, in 5 ore i se face foame :D.

  • cristina, asa este, insa eu si daca ma culc la 12 sau la 1 tot nu mai mananc nimic dupa 7 in perioadele in care ma tin, de aceea zic, e mai usor de respectat asa. ti se obisnuieste organismul, la o ora asa tarzie nu iti mai trebuie. sau chiar daca, amani pe dimineata. ma rog fiecare cu metoda sa.

  • am cumparat si eu detoxicolon ,are un gust la care nu ma asteptam :AMAR SI FF AROMAT IL IAU CU MIERE DE ALBINE ,oare e corect ?

  • lala, da, e foarte amar 🙂

  • 06.30 detoxicolon; 09.00 2-3 fructe; 12.00–13.00mancare obisnuita(felu1) ; 17.00–17.30mancare obisnuita(felu2) ; 19.00–20.00 zilnic salata asortata ~obligatotiu fara paine=1luna/”11kg”GARANTAT. pe bune

  • Cura de detoxifiere cu “Detoxicolon” combinata cu husk, faina de canepa si iarba de grau o tin de 1 an de zile (cu pauzele de rigoare) si pot sa spun ca sunt foarte multumita de rezultate. Din ianuarie am adaugat argila albastra si sucurile naturale (cel putin 250 ml) ZILNIC. Am incept aceasta cura pentru ca ma simteam fara vlaga, mereu obosita si lipsita de motivatie, de asemenea imi crescuse intoleranta la carne, zahar, faina si lapte. CRED cu tarie in detoxifierea organismului si mai ales in consumarea ZILNICA a cel putin 2 lingurite pe zi a husk-ului (pentru asigurarea unui tranzit zilnic). Beneficiile insa nu se vad DOAR dupa o singura cura de 21 de zile. Trebuie perseverenta, la inceput, ca mai apoi sa devina un stil de viata. Si aici ma refer la husk, iarba de grau, argila, faina de canepa si sucurile naturale, care ne cresc imunitatea si implicit ne feresc de multe neplaceri.
    Pentru cei carora le vine greu sa “inghita” Detoxicolonul, dar si husk-ul le recomand SUCUL de mere natural care este excelent pentru detoxifierea ficatului, bilei si a rinichilor.
    Mult succes!

  • eu tin o cura cu Detoxicolon de o saptamana si pot spune k e bun,pt ca incep deja sa elimin din placa mucoida(acele materii fecale incrustate pe colon) .In momentul in care elimin sau uneori chiar toata ziua am dureri foarte mari in abdomen dar stiu k acesta e efectul curatirii colonului meu.eu una am mai folosit si colonhelp si pot spune ca amandoua au rezultate,trebuie doar sa aveti o alimentatie bogata in legume si fructe ,fara carne ,paine ,dulciuri.Incercati si nu oa sa regretati,tenul va deveni mai curat,parul mai stralucitor,iar tonusul o sa vi se schimbe.

  • Astazi 26/01/2015 am inceput cura de dezintoxicare.Sunt increzatoare!!!

  • angela, succes!

  • Buna. Am incercat si eu un Detoxicolon, in primele trei zile a avut putin efect si pe urma , nimic. Dimpotriva a fost un disconfort total.
    IN CONCLUZIE: Sa nu se faca nici un tratament cu nici un detoxicolon fara acordului unui medic de specialitate si mai ales dupa controlul medicului.
    E cel mai bun sfat. Succes.