Nutritie&Sanatate

Ai nevoie de detoxifiere?

Giveaway-ul pentru sănătate s-a încheiat ieri. Vă mulțumesc pentru interes și mulțumim Dacia Plant pentru premii. Ca întotdeauna, mi-e tare greu să las random.org să aleagă, dar mie mi-ar fi și mai greu să aleg. 🙂 Au fost 71 de entry-uri, dintre care 65 valide.Numerele sunt generate aleator de random.org: 58 Bogdan Ionescu 13 Halasz Brigitta Ramona; 22 Carmen-Elena Craciunescu-Nechita; 56 Hristea Maria; 37 Carmen Leahu

Felicitări! Am uitat să menționez că veți primi cutia cea mare, de 480 g  Aștept mailurile voastre cu titlul Detoxicolon și datele poștale până cel târziu joi seara la ora 21.00, la sigina at sigina.com. Ca mâine-i 1 mai și poate nu sunteți pe fază. Nu uitați că vreau seriozitate din partea voastră, și vă aștept cu feedback pe mail, după ce primiți și folosiți produsul. 😉 E bine să vă familiarizați cu posibile reacții la detoxifiere, care sunt descrise foarte fain aici.

Cum știi dacă ai nevoie de detoxifiere?

În primul rând, dacă prezinți una sau mai multe din simptomele enumerate aici. Malabsorbția intestinală se datoreaza de foarte multe ori unui organism încărcat de toxine. Nu este greu să acumulăm ”deșeuri” la viața pe care o ducem acum. Dacă crezi că duci un stil de viață cât de cât sănătos, se poate să nu ai nevoie de o frecvență foarte mare de cure de detoxifiere, însă nu ar trebui să neglijezi aceast aspect, deoarece există și factori care nu țin de tine. E important să știi care pot fi cauzele acumulării toxinelor. Malabsorbția intestinală privează organismul de primirea principiilor nutritive adecvate ceea ce, în timp, duce la diverse disfuncții, parte din ele menționate și în link-ul de mai sus. Am observat că, în multe dintre afecțiuni, mama mea (medic primar interne) începe cu curățarea/reglarea sistemului digestiv. În caz contrar, tratamentul dat poate fi ineficient.

Am început și eu cura cu Detoxicolon de 2 zile (vineri, mai exact). Sunt curioasă de diferența dintre el și alte metode de detoxifiere. Am tot cutia mare, produsul arată foarte bine și e dotat cu lingurița de administrare. Ce îmi place la acest produs în mod deosebit e că are foarte multe informații, iar ele sunt ușor accesibile: pe net, în broșurica cu care vine produsul și, mai ales, pe cutie. Îmi place că merg pe culturi eco și, astfel, produsul nu prea are alte contraindicații, decat cele banale. Suport bine gustul fiindcă știu că îmi face bine, deja văd câteva efecte deși am fost la o nuntă sâmbătă și a trebuit să mănânc mai mult ca de obicei. Oricum, produsul poate fi amestecat cu ceva bun la gust, iaurt (simplu, fără fructe, zic eu) sau suc natural. Doar să beți repede produsul, că se umflă și conferă volum (de aici și senzație de sațietate) și dacă nu vă grăbiți, apoi aveți ce înghiți ;)) . Aveți instrucțiuni de administrare pe flaconul Detoxicolon. Aștept cu nerăbdare părerile celor 5 precum și a altor persoane care îl încearca sau l-au încercat. Nu uitați să mail me la sigina at sigina.com și să ne detoxifiem cu bine ;))

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

  • felicitari tuturor castigatorilor ,si adio toxine!

  • M-am bucurat enorm cand am vazut ca ma aflu printre castigatori. Multumesc! Abia astept sa incep cura.

  • Va multumesc! Cum il voi primi, voi incepe cura si va tin la curent ……inca odata multumesc….sunt foarte bucuroasa ca am castigat……yupyyyyyy

  • am gresit si am intrat pe adresa sotului…asta de bucurie….multumesc

  • Leahu Carmen&Florin – e in regula. am primit si mailul cu datele de contact 🙂

  • Felicitari castigatorilor!
    Sa se bucure de premiu si sa fie sanatosi!

  • Wowww! Multumesc mult! Trimit acum datele. :*:*:*

  • Multumesc din nou. Am primit astazi coletul. Eu de maine incep. Revin in 3 saptamani cu detalii, rezultate.

  • Yupppiiii….am primit coletul azi. Mersi inca o data…abia astept sa-l incep. 😉

  • Super, astept cu interes feedback-ul vostru!

  • Mai am si eu 2 zile si termin cura de detoxifiere, revin cu rezultatele finale, pe sambata