Blond Hair

Mom’s new hair colour: nuanța perfectă

Când e vorba de castaniuri, ai o varietate de nuanțe, însă nuanța ideală nu e mereu ușor de atins. De fapt, a obține castaniul perfect pentru o persoană mie mi se pare extrem de greu!!! Mama mea optează pentru o culoare naturală care să îi acopere firele albe, însă nu toate vopselele se descurcă de minune. Totuși, de câte ori reușește să ajungă la Raul, culoarea iese brici. Eu am un ochi foarte fin pentru nuanțe și pot să spun că nuanța prezentă prinsă de Raul e prima care îmi place pe anul acesta (mama mea e foarte ocupată și nu prinde întotdeauna programare la Raul din timp, care și el e foarte ocupat, așa că se mai face la coaforul din apropiere). Arată ca și părul ei natural, o întinerește și îi scoate în evidență ochii verzi frumoși (dar asta nu puteți vedea aici ;)) ) și mă declar super extra mulțumită de acoperirea firelor albe. Cât contează un stilist bun….

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • eu sunt satena si intr-adevar, este foarte greu sa ajungi la nuanta ideala. imi place mult si nuanta mamei tale si faptul ca parul este matasos si lucios. Nu as putea sa iti spun exact cu ce ma fac eu de obicei, cumpar mereu aceeasi vopsea pe care o recunosc dupa cutie. I know it’s lame, but it’s true. Sunt foarte multumita 🙂

  • Yolanda, ma bucur ca nu sunt singura careia i se pare ca se obtine greu ;)) Pai cum, nu stii ce marca folosesti? 😛

  • ce bine arata mama ta 😉 ia arata-ne poze in toata splendoarea!! ne dai doar cate un os??:))

  • stilistele, n-as expune-o… 🙂

  • E o frumoasa mama ta! Sa fie sanatoasa!

  • maria, este! multumesc! sa fie!! 🙂

  • Eu zic ca satenul perfect este cea mai greu de obtinut culoare, eu ma lupt cu asta de ani de zile si tot nu nimeresc ceva sa ma incante suta la suta. Cred ca voi ajunge tot la Raul la vopsit desi la el merg cand vreau schimbari de culoare zuzu, el m-a facut morcov acu doi ani 😀 Foarte frumoasa mamica ta si foarte tanara, sa-ti traiasca.