Review

Rețeta leneșă pentru niște tălpi moi

Cu atâtea ritualuri de înfrumusețare nu-ți mai ajunge ziua. Nu și când le faci în așa fel încât să fie cât mai rapide și eficiente. Știți că am povestit la tv despre îngrijirea picioarelor. Am prezentat niște rețete delicioase de realizat acasă pentru piciorușe, însă adevărul e că iau puțintel timp. Unul pe care nu l-am detaliat, preferatul meu, este tratamentul ce constă în înfolierea labei piciorului. Îmi place fiindcă pot face asta înainte să mă trântesc în pat cu o carte sau la tv, iar apoi mustesc așa până îmi amintesc să-mi dau jos înfolierea.

Cum fac: mă dau cu ulei de măsline neîncălzit – se încălzește el apoi, sub plapumă, sau cu crema pentru picioare în cantitate generoasă, apoi încep și înfoliez laba piciorului, creând o șosețică din folie. Petrec sulul de câte ori e nevoie ca să fie etanș și gata. Peste această ”șosetă” vine șoseta normală. Vă puteți și deplasa prin casă, oarecum, echipați așa. Stau în pat, la căldură, să se încălzească bine și produsul să intre în piele mai adânc. Uit de ele așa, vreo 2 ore. Puteți uita până dimineață, însă nu prea e sănătos, că nu respiră pielea. Apoi, buimacă de somn, de obicei, le scot, îmi dau un măsăjuț să intre și ce-a mai rămas în piele. Talpa e mult mai catifelată și mai moale. Încercați și voi!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • si eu imi ung pigioarele cu ulei de masline, dar alternativ intr-o seara ulei iar in alta seara crema de picioare de la Cosmetic Plant, crema cu ulei de salvie si germeni de grau, care este o crema foarte buna.

  • eu dorm asa noaptea din cand in cand.pup

  • Leahu Carmen, super!

  • Exista sosete speciale care sunt captusite pe dinauntru cu un fel de silicon ..

  • Emel, da? oare unde se gasesc?