Lifestyle

Balsam pentru picioare, Cosmetic Plant (review)

Balsamul pentru picioare* este al doilea produs pentru picioare pe care îl încerc de la Cosmetic Plant. Primul a fost spray-ul 🙂

Zice aşa:

“Deseori, după o zi cu activitate intensă, picioarele devin grele şi obosite. Oboseala picioarelor poate fi combătută cu ajutorul unei băi calde, care, provocând o vasodilataţie locală, va uşura circulaţia sângelui şi va produce destinderea organismului.  După baie, un masaj cu acest balsam emolient, hidratant, bogat în uleiuri naturale de levănţică, mentă, germeni de grâu şi salvie înlătură oboseala şi redă senzaţia de destindere. Se aplică masându-se tălpile, gleznele, gambele şi genunchii. Se absoarbe uşor, lasă pielea catifelată, instalând o stare de confort şi relaxare.”

Ce zic eu: fără să intru pe site să citesc toată povestea, l-am folosit destul de des, nu chiar zilnic şi m-am masat inclusiv pe gambă. Are un parfum uşor de levănţică, plăcut. Intră foarte repede în piele, lucru important, mai ales în zona tălpilor. Nu rămâne apoi senzaţia de răceală în şoseţică. Sau de umezeală. Îmi foloseşte mai ales când am câte o zi lungă de “tropăţeală” pe teren şi mă dor tălpile şi toate. Îmi dezumfă şi relaxează picioarele şi îmi face aromaterapie 🙂

Nu îmi place: intră deosebit de repede în piele şi eu cum am pielea cam uscată pe corp, pe gambă simt nevoia de hidratare în plus. Pe laba piciorului e ok, nu îmi trebuie unsuroşenie. Mi-ar fi plăcut să fie la 200 ml.

E la 150 ml/ 9.10 lei – super ok, recipient drăguţ, uşor de dozat, capac nu foarte rezistent la bruscări 😀 Dar până se termină produsul nu se rupe. Nu e amazing, dar e bunicel, merită banii.

Ingredientele – vezi link-ul de mai jos. 🙂

*Produs oferit spre testare de Cosmetic Plant.

P.S. Nu uitaţi să participaţi la giveaway, mai sunt puţine zile 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • mai, eu de fiecare data cand folosesc chestii pentru picioare, imi raman talpile unsuroase, iar vara e drama de-a dreptu, mai ales cand port sandale cu talpa de lemn….zici ca nu lasa unsurosenii?

  • Stilistele, tu, asta nu, dar de ce nu folosesti vara sprayul de picioare, asa stii o treaba. e din aceeasi gama.

  • Chiar au preturi incredibil de bune cei de la Cosmetic Plant si in plus sunt foarte bune si produsele!:)

    Pupici.

  • Anda, îhîîîmm!!! 😀 preturi muuuuuuult mai mici ca si Farmec si calitate comparabila, iar la unele produse, chiar mai buna.