Lifestyle

Felicitări, Cristi Gog!

Cei care mă cunosc știu când am glumit că poza asta o să fie faimoasă :)) Nu am cuvinte, au fost mulți talentați la Românii au talent și parcă te doare sufletul să premiezi doar unul dintre atâția. Dar când cei dragi, apropiați, se mobilizează să te susțină, ești puternic. Felicitari Adriana Gog, Lili Ciulea, Dan Ciulea pentru inițiativa pe care ați avut-o să mobilizați cam tot online-ul și să-l susținem pe Cristi să câștige Românii au talent! Cred că Andi și-a făcut ”botezul” în online-ul clujean. 😛 Le mulțumesc și cititoarelor mele că mi-au suportat reclama de susținere care a rulat săptămâna aceasta. Și celor care au dat skip ad, și celor care au votat în urma îndemnului meu. Vă pup! GO Cristi! 🙂 (P.S. Promit să nu ma ascund data viitoare la faza cu cuiul. O să-mi iau perfuziile să rezist șocului :)) )

Later edit: video facut de Andrei Palatkas, frumoasa mobilizare (Ciulea dai bine pe sticla :)) )

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • Felicitari !!! merita . Anul asta nu ma dezamagit Romanii au talent, a castigat cine trebuia.

 • asta-i facuta de mine, nu? :)) tre sa scot si eu pozele cu el de la nafta :))

 • ui, am uitat felicitarile; bravo lui, merita sa castige.

 • stilistele, ihi, aia. Stai sa vezi acum cum il cauta colegii de gradinita, toate rudele, toti colegii de pe unde a fost :))

 • eu nu pot sa-mi explic cum a ajuns omul asta in finala…dar asta-i Romania.

 • flori, cu mega sustinere din partea noastra si cu talent si munca din partea lui

 • Talent??? Nu vreau sa te deranjez, ca se pare ca-l sustii totusi, dar nu merita premiul ala nici cat negru sub unghie, tot ce a facut el a fost un truc, o inselatorie, un circ.
  Nu-i inteleg pe oameni care spun c-a meritat premiul, sincer. Erau concurenti care chiar meritau premiul in locul lui, adevarate talente, asta nu-i un talent, dar asa suntem noi romanii, ne place sa fim inselati si mintiti frumos 🙂 Majoritate spun ca totul a fost un blat si tind sa cred asta. Totul a fost o mareee manarie.

 • flori, iti respect parerea.

 • Si eu am fost dezamagita de finalist. Se presupune ca cei care castiga concursuri de talente, cu banii aia castigati vor merge mai departe, se vor perfectiona etc. Pe el sincer nu=l vad sa umple sali se spectacol…eu nu m-as duce sa-l vad 🙁 . Nici nu stiu daca se numeste talent ce a facut el sau pur si simplu a fost ajutat, tind sa cred a doua varianta. Asta e, el sa fie sanatos si sa mai auzim de el, ca de Tutu n-am mai auzit de mult timp.

 • Flory, da-mi voie sa nu iti respect parerea. Faptul ca tu ai avut alt preferat inteleg insa nu poti declara ca totul a fost o inselatorie pentru ca a castigat o persoana care tie nu ti-a placut. Cristian Gog face iluzionism care este intradevar un truc, o inselatorie, doar nu credeai ca are puteri supranaturale, nu? Conteaza enorm de mult modul in care isi pune in scena numarul, ce transmite, cum poate pe moment sa te tulbure si sa te intrebi: dar daca? Asta a facut el, nu a declarat nimeni ca face magii sau ca are cine stie ce puteri, era foarte clar ca sunt niste trucuri. Foarte bune de altfel.
  Mie mi-a placut Gog pentru ca a fost ceva altfel in aceasta emisiune, pe mine m-au incitat numerele lui si pentru asta l-am sustinut. Plus ca e foarte simpatic 🙂
  Oricum, ma deranjeaza enorm ca dupa finala intotdeauna se gasesc persoane care sa acuze de blat si sa jigneasca, e un concurs pana la urma.

 • Vio, nu se presupune nimic despre ce va face cu banii castigatorul. Asta presupunem noi si asta ne place sa credem. Castiga cel mai iubit de public si face cu banii ce vrea muschii lui, e simplu ca ‘buna ziua”.