Featured Outfits Shopping

Sigina Shop: discover the G spot of shopping!

Ne dorim haine mișto, haine faine, de calitate (de ce să nu recunoaștem, de la branduri cunoscute, căi brandul este o garanție a calității) și cââât mai ieftine. Pantofi superbi, dar și comozi. Adaosurile comerciale sunt halucinante uneori și de ce să nu căutăm o cale mai ieftină de a cumpăra aceeași marcă, dacă ea există. Îmi place să combin hainele noi cu hainele vintage și cu hainele second. În cazul de față am avut șansa să prind un deal bun la haine de import Anglia și să deschid un shop cu haine noi și second (practic sunt 99% noi) cu cele mai bune prețuri pe care le puteți găsi. Mă interesează să vă ofer haine faine, de la mărci cunoscute și la cel mai bun preț posibil. Se numesc simplu: Haine Faine, din divizia Sigina Fashion. Alături de E.E. by Sigina Cosmetics, sper să fie un punct cu adevărat fierbinte de shopping – the G spot of shopping!

Și ca să nu pierdem vremea, a venit căldura, vin nunțile, botezurile etc, avem nevoie de rochiuțe faine, de ocazie. Fiindcă mi-au fost solicitate măsuri mici, pun aici cele 3 propuneri ale mele pentru rochii care pot fi purtate la ocazii și în viața de zi cu zi. Doar să fii suficient de ”fashion-smart”. Cu perechea de pantofi/sandale potrivită, o freză și un machiaj de senzație și niște accesorii pe măsură, o să ai un look de milioane!

Gasiti rochiile cu descrierile lor aici, aici și aici. Mai am și în shop, mai am și nepuse încă, dar mărimi mai mari.


Plata se face prin ramburs, la transportul prin Posta Romana. O să trimit pachete post restant să vă ajungă acasă. În shop este pus un preț standard de transport și anume 15 lei, dar este cea mai mare valoare, articolele de vară nu cred să depășească 10 lei. Deci nu e chiar un cost fix. Dacă vreți să puneți lași la voi bannerul, îl aveți mai sus și îl puteți salva. Este 250×250, mărime standard.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Un M-L nu ai?:P

  • Lavi, am la alte rochite.