Nutritie&Sanatate

Giveaway pentru sănătate: Detoxicolon – Adio toxine!

Mediul în care trăim – stresul, poluarea aerului și a alimentelor, alimentele ”moderne” și alți factori ne afectează pe toți. De aceea, detoxifierea este o procedură de care nu ne permitem să ne lipsim. Și în ritualurile de frumusețe trebuie luată foarte în serios: o piele impecabilă, un păr  strălucitor, unghii superbe și dinți fără probleme nu au cum să existe într-un corp neîngrijit: detoxifierea ajută la absorbția ulterioară eficientă a principiilor nutritive necesare pentru a fi frumoase și radiante. În ajutorul acesteia a venit și Dacia Plant, cu produsul său Detoxicolon.

Dacia Plant este o companie apreciată de români, situată actualmente între primii 5 producători de suplimente alimentare. Produsele lor sunt 100% naturale și, din anul 2011, culturile lor sunt bio. Fiindcă anul acesta împlinesc 10 ani de existență, vă invit să citiți despre evoluția companiei pe site

Cu ocazia celebrării a 10 ani de existență, au inițiat o campanie Adio toxine! și vă invită să încercați Detoxicolonul, cel mai bun curățitor intestinal din România! Formula sa originală concentrată se bazează pe acțiunea sinergică a 15 plante medicinale completată eficient de mineralul Zeolit în detoxifiere și eliminarea compușilor toxici. Pentru mai multe detalii privind Detoxicolon, intrați aici.

5 produse vor merge către 5 câștigătoare. Ce faci să primești Detoxicolonul gratuit, la tine acasă?

1. Să ”placi” pagina de Facebook Dacia Plant. (Dacă aveți Twitter, follow it).

2. Să dai share la acest post la tine pe Facebook.

3. Să lași comentariu aici cu numele cu care ai dat Like pe FB și cu link-ul către ”sharuiala” de pe FB. Poți face asta dând click pe timpul de când ai postat statusul.

Cele 5 câștigătoare vor fi ales prin random.org în 29 aprilie. Câștigătoarele (sau câștigătorii, după caz) vor avea o misiune: după ce vor primi produsul și îl vor folosi, trebuie să revină cu un review, cu impresii. Scrieți-mi la sigina at sigina.com cum a decurs cura de detoxifiere, vreau să știu cum vă simțiți. Deal? Vă aștept cu drag!

Alte bloguri implicate în campania Adio toxine!:

http://raluxa.com
www.tomatacuscufita.com
denisuca.ro
www.idaho.ro

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (69)