Review

Irisana haul. New love

Am descoperit de unde apar produse Irisana la mine în casă: mama s-a înscris în Edera, o firmă distribuitoare a produselor acestei firme. Am făcut cunoștință cu Irisana prin șosețica de demachiat. Și apoi prin pasta de dinți cu nanoparticule de argint, care e mortală. Albește, dezinfectează și are o textură foarte plăcută la limbuță. E ca un gel incolor, e delicată… Mi-am luat și periuța de dinți ”filată”, cum îmi place să îi zic. Arată de parcă i-ar fi filați perișorii și ajunge peste tot să curețe.

Diferenta fata de alte periute :

-in loc de a avea filamente  de nailon, periutele de dinti IRISANA au componente active  integrate in procesul de fabricatie in peri si, prin urmare, sunt eficace pana la sfarsitul duratei de viata. Aceasta caracteristica combinata cu  flexibilitatea  filamentelor, permite o curatare eficienta fara a utiliza pasta de dinti. Cu toate acestea, pentru a obtine o senzatie de prospetime, este recomandabil sa se utilizeze o cantitate mica. 
-spre deosebire de alte periute, filamentele periutei IRISANA sunt concepute in doua structuri diferite  de dimensiuni, realizand in acelasi timp, eliminarea  placii , masajul  gingiilor  si  eliminarea resturilor  alimentare dintre spatiile interdentare.

-materialul din care e facuta periuta IRISANA permite o lungime a perilor de doua- trei ori mai mare decat o periuta de dinti cunoscuta. (text de pe eco-logica.ro)

Apoi mi-am mai luat un prosopel din microfibră pentru păr. Încă nu l-am încercat. Dar m-am înscris și eu în firmă și o să încerc cam tot ce îmi face cu ochiul 🙂 Produsele sunt made in Korea și par super calitative. De la pasta de dinți, de la prima spălare nu mi-au mai sângerat gingiile. Așa ceva nu mai pățeam decât cu pasta de la FLP, însă aveam nevoie și de pastă cu fluor și la aceea mereu sângerez 🙁 Pasta asta și albește, și calmează, și dezinfectează, îmi place foarte mult. Până acum cea de la FLP nu prea avea asemănare, din punctul meu
de vedere. Probabil că peste câtva timp voi reveni cu impresii mai bine consolidate, dar pentru moment, sunt încântată de toate.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • e mortala periuta…cum sunt preturile?

  • stilistele, chiar foarte bune, lasa ca fac review independent si o sa scriu. m-am inscris in firma sa nu depind de nimeni

  • Care e pretul celor doua? (perie plus pasta)

  • Nu au site sa putem da comanda online? Eu am gasit pe google dar e in portugheza site-ul. Pentru reprezentanti exista comanda minima?

  • Ralu’m, ma intere si iti spun:)

  • Buna! Imi place mult articolul asta si m ai facut foarte curioasa de aceste produse! Mi as dori si eu pasta aceasta de dinti si periuta…sti cumva de unde le pot achizitiona..am cautat pe net dar n am gasit decat periutele. Sau se poate sa le comanzi tu si sa iti transfer banii?
    Multumesc! 🙂

  • Ade, ma intere cum pot face si revin.

  • OK. Multumesc foarte mult! <3