Lifestyle

Îmi place bonprix

Asta da reclamă gratuită. În noaptea de Cărciun mi se părea mie că am chef de shopping și am dat peste niște oferte bune. Mi-am comandat o rochiță leopard print mărunt și un sacou tip palton lungut, până la genunchi, pe bej cu dungi fine albe. Comanda m-a constat cam 100 lei și a ajuns cu puțină întârziere din cauza sărbătorilor.
Materialele sunt foarte plăcute, atât al rochiței cât și al sacoului. Sper să țină la spălat rochița. Sunt foarte mulțumită de ele. Am comandat cu o mărime mai mică decât port în mod normal, fiindcă sunt mărimi germane. Marfa vine direct din Germania și apreciez enorm că au posibilitate de plată ramburs, cardul nu îl pot folosi, așa că îmi sunt cam inaccesibile plățile cu cardul … Îmi mai place că au și tichet de discount când și când… O să mai comand, dacă mai văd ceva drăguț!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Sunt singura de pe planeta care nu a stiut de oferta din noaptea de Craciun?! :(( damn’
    Ceva leopard as fi vrut si eu, nu am nimic :|.
    Imi place rochia! pup

  • federova, nu era oferta din noaptea de craciun, mai e si acum disponibila http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?cat=1.10.114.1.2.1.&pr=71680

  • Uite postul asta prinde bine. Eu ma tot uit pe site-ul lor si au intr-adevar multa hainutze frumoase si de multe ori la preturi bune dar nu am indraznit sa comand de la ei. Am vazut cum ai zis si tu ca trebuie o marime mai mica, o sa comand la un moment dat sa vedem.

  • Tu ai mai sunat la ei sa verifici dimensiuni etc sau ai comandat direct?

  • flory, nu, am luat direct o marime mai mica 🙂 :*

  • Am comandat de la bonprix, fiind prima data cand comand de pe net, si au fost foarte seriosi, mi-au raspuns la mailuri de fiecare data. Mai mult comanda mea a ajuns foarte repede. De altfel am si anulat o comanda doar prin e-mail. Nu mi s-a intamplat sa greseasca marimea sau obiectul. Chiar intentionez sa mai comand de la ei. Si nu va mai luat dupa ce se scrie aici, trebuie citite cu atentie toate informatiile de pe site, daca aveti neclaritati sunati sau trimiteti-le mail, si abia apoi comandati, si veti vedea ca totul va fi asa cum va asteptati!