Lifestyle

Cum o să mă-mbrac atunci când o să fiu mămică

Atunci când eram micuță și vedeam alte gravide mi se părea că maternitatea e o perioadă în care s-a zis cu hainele frumoase și cu cochetăria. Senzația asta a durat până târziu, cam până prin 2004, când a început să se diversifice moda și în România. Acum nu mai sunt deloc de această părere. Mai mult, sunt convinsă că o să port aceleași haine – nu de alta, mi-e plin dulapul de tăieturi baby-doll si ador colanții. Totuși, garderoba actuală cred că ține în primele luni de sarcină, doar. După aceea, numai baby-doll-urile cred că mai fac față. Din câte am văzut în magazine, hainele de gravide sunt și urâte, și foarte scumpe. Și n-o să mă vedeți niciodată în eterna salopetă de blugi!!!!!!! Scotocind prin bonprix, am găsit câteva modele de haine ce nu sunt pentru gravide ci, în mare, pentru siluetele cu talie dreaptă și șolduri înguste. Modelele din imagine, majoritatea mergând pe același principiu, de pliuri sub bust, creează iluzia unei talii mai sculptate și a unor șolduri mai proeminente. Ei, aceste modele sunt demențiale și pentru perioada sarcinii, fac loc burticii și mai sunt și moderne, sexy. Vă vedeți în așa ceva când va veni vremea bébéului?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • eu am lasat in urma sarcina si recunosc ca am cumparat doar 2 perechi de pantaloni speciali pt. gravidutze, care nu arata rau deloc nici acum… in rest am avut noroc de anotimpul cald si am purtat pantaloni normali din bumbac / in cu banda elastica in talie si bluze baby-doll care imi plac si acum la nebunie cu o curelusa subtire pe talie… din experienta mea insa, problema hainelor trece in plan secundar in acele luni absolut minunate !

  • Simona, clar, sunt sigura ca asa e 🙂 Numai ca daca esti cocheta si iti place sa te imbraci, n-o sa suporti sacii, salopetee alea hidoase de blugi de la 1900 toamna ;)) sa iti traiasca sanatoasa comoara 🙂

  • Cred ca cheia e sa cumperi haine care sa le poti purta si dupa perioada sarcinii, ma refer la bluze si rochii, cum ai postat si tu. Altfel eu ma gandeam ca nu merita sa mai dau banii pentru ceva doar pentru doua luni.