Review

Ce produse am recumpărat

Am înțeles că pe multe dintre voi le interesează ce produse recumpăr. Vreau să vă spun că sunt multe pe care le-aș recumpăra, însă sunt așa de ”beauty-curioasă”, cum îmi place mie să spun, încât de multe ori risc să îmi cumpăr un nou produs, ca să văd cum este, chiar dacă anteriorul era foarte bun. Dar totuși, există produse la care revin cu drag.

Îngrijire

În primul rând, îmi vine în minte emulsia pentru gât și decolteu cu cătină și ulei de măsline de la CP. Pe aceasta nu o folosesc eu cu atât spor cum o folosește mama. Mama mi-a cerut să o recumpăr de câteva ori, chiar și zilele acestea mi-a spus să îi iau, dar nu mai găsesc în magazinele naturiste în care era de obicei, așa că cred că mă voi duce la sursă 🙂  Privind cremele pentru față, m-am întors la Deep Moisturizing Cream de la Forever Living Products, al cărui review pare-se că l-am sărit cu neglijență, deși eram 100% sigură că l-am lăudat acum vreun an. Ei, se pare că nu e. E puțin mai scumpă, dar merită, e moale și catifelată crema aceea, se întinde ușor, fără să pui prea mult, e perfectă pentru iarnă.

Reîntoarcerea aceasta se petrece după o îndelungă folosire a gamelor Cosmetic Plant, cu măceșe, având o cremă hidratantă de zi ok și una de noapte mai puțin în regulă. Crema de hidratare pe care mi-aș cumpăra-o însă de la CP din nou este cea din gama Me&Mom. Se pare că cele pentru hidratare intensă îmi priesc mie. Pentru corp, momentan folosesc Revicel, că e în teste, pe zonele coapse-abdomen (review curând), iar în rest acest unt pe care îl am și vreau să îl termin.  Dacă tot ne-am apropiat de subiectul celulită, crema anticelulită cu gălbenele de la Cosmetic Plant e din nou la mine în dulăpior, pentru a nu-știu-câta oară. Abia aștept să o refolosesc, după Revicel. Pentru mine e cea mai bună cremă anticelu (care nu e termoactivă). Privind conturul ochilor, n-am rămas la un produs anume. Ultimele pe care le am pe rol sunt Bruno cassari și Clinique.

Baie – îmi recumpăr produse Balea și Alverde (de la DM) de câte ori am ocazia.

Bio și 100% natural

Când nu mai am chef de creme, mă întorc la uleiurile bio. Masez seara tenul umed cu câteva picături din uleiul bio pe care îl am, adică de migdale, că cel de argan s-a terminat. De obicei le iau de la kzarinne.ro, dar s-a mai întâmplat să iau și de la magazine naturiste. Aveți un cod de 5 % reducere de la mine în magazinul kzarinne. Mă întind cu uleiul și pe gât. De fapt cam cu orice cremă mă dau, cinstesc și gâtul 🙂 Pentru corp, am fost mereu înnebunită după loțiunile de corp solide Lia. O găsiți pe Facebook. Am avut cam de treii ori loțiuni solide de la ea. Alt productăr de handmade la care am revenit este Marrylis. Vă povestesc în curând ce mi-am luat de la ea. Pentru tălpi și călcâie, mi-am recumpărat crema de la Soap Mill de două ori. A fost singura cu care m-am dat cu atâta conștiinciozitate și care mi-a păstrat tălpile hidratate.

Machiaj

Baza de pleoape de la elf achiziționat de 2 ori, o să scriu un post comparativ separat și despre celelalte primere de pleoape de la Too Faced și Urban Decay. Tușul de pleoape de la elf. O să fac și un post cosmetice scumpe vs. cosmetice ieftine să știți și părerea mea, fiindcă știți că am de la high profile la low profile. Cu fondul de ten, lucrurile se complică 😀 probabil tot pe Ivatherm voi rămâne. Pudra translucidă de la Sonya, FLP, pentru mine e de neînlocuit, dacă e vorba să folosesc pudra. O cumpăr de 10 ani, cred că o am a enshpea oară.

Sper să nu fi uitat nimic, însă cu siguranță am făcut-o :)) Am atâtea produse care îmi plac, încât ar trebui să aștept câteva zile să tot adaug la listă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • hm…mi-ar prinde si mie bine o pudra care nu incarca fata, am inteles ca cele translucide sunt ok – la tenul normal cu tendinta de uscare.

  • stilistele, dap, e foarte ok

  • Buna. As dori sa te intreb daca stii cum sunt fondurile de ten de la Inglot . Daca acopera bine..sau
    rezista. Multumesc anticipat !

  • Rorica, nu le-am incercat, nu am idee.